Uw bedrijvengids
Bedrijven

Verbouwen in Utrecht met een professioneel bouwbedrijf

Wij wilden al een tijdje beginnen met verbouwen in Utrecht. We hebben een paar jaar geleden namelijk een oud huis gekocht dat wel een opfrisbeurtje kan gebruiken. We wilden graag de woning laten uitbouwen, zodat we beneden veel meer plek hebben. Daarnaast waren de kozijnen ook wel aan vervanging toe en besloten we op de zolderverdieping een dakkapel te laten plaatsen.

De medewerkers hebben gedurende het hele proces goed met ons mee gedacht en hebben uiteindelijk adembenemend resultaat geleverd. Mijn man en ik zijn meer dan tevreden over het resultaat! In dit artikel vertellen we meer over het proces.

Kennis op alle gebieden

Tijdens de allereerste ontmoeting merkten we al dat de medewerkers zo ontzettend veel ervaring hebben! Ze zijn echt van alle markten thuis en weten overal wel raad mee. Van dakwerk in Utrecht tot renovatie in Utrecht aan onze woning. Wat we echt een heel erg groot pluspunt vonden, is het feit dat de medewerkers zo goed met ons mee dachten.

Gedurende het proces stonden onze wensen echt centraal, daar is geen twijfel over mogelijk. Al onze wensen en ideetjes zijn dankzij de samenwerking met dit geweldige bedrijf gecombineerd met vakmanschap en kennis.

Adembenemend resultaat

Het resultaat van de werkzaamheden van dit bouwbedrijf in Utrecht? De benedenverdieping is voor een heel erg groot stuk uitgebouwd, waardoor we veel meer ruimte én licht hebben. In de uitbouw zitten mooie groffe deuren die naar de tuin leiden. De kozijnen zijn allemaal vervangen door kunststof kozijnen, dus daar hebben we geen omkijken meer naar.

De dakkapel die op vakkundige wijze geplaatst is zorgt ervoor dat we meer ruimte hebben op de zolderverdieping. Daar is nu zo veel ruimte dat we besloten hebben om voor nog een kindje te gaan. Daar wilden we eigenlijk nog een paar jaar mee wachten in verband met de beschikbare ruimte, maar nu gaan we er voor!

Ook verbouwen in Utrecht?

Bent u ook van plan om te verbouwen in Utrecht? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Van Maanen Bouw en Renovatie en neem contact op voor meer informatie.

https://www.vanmaanenbouwenrenovatie.nl/