Uw bedrijvengids
Bedrijven

Incassobureau in Utrecht schiet te hulp

Openstaande facturen en een incassobureau in Utrecht gaan vaak samen in dezelfde zin. Niet omdat er nou per se in Utrecht zoveel wanbetalers zijn, maar wel omdat Bureau Incasso, werkzaam in Utrecht, openstaande facturen bestrijdt in deze omgeving. Als ondernemer is niets vervelender dan een berg openstaande facturen hebben bij klanten die ook niet heel gewillig lijken om spoedig te gaan betalen. Om je eigen werk leuk te houden, kun je een taak als het debiteurenbeheer daarom soms maar beter uitbesteden. Dat kan bij Bureau Incasso.

Wat doet Bureau Incasso?

Bureau Incasso in Utrecht helpt bedrijven hun incassotrajecten van begin tot eind soepel en zonder problemen te laten verlopen. Je hoeft een incassobureau inschakelen niet te zien als iets wat je een niet-betalende klant aandoet. Nee, je helpt jezelf om je werk leuk te houden en om zelf te focussen op belangrijkere zaken. Bureau Incasso is gespecialiseerd in het vriendelijk innen van bedragen. Zij pakken het gehele traject mee, waardoor het betaalgedrag van jouw klanten op een efficiënte en doeltreffende wijze verbetert. Een echte lang termijn strategie dus.

Verder kiezen anderen voor dit incassobureau in Utrecht om de volgende redenen:

  • No cure is no pay incasso;
  • Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen;
  • Ze luisteren naar beide kanten van het verhaal;
  • Ze vragen slechts bodemprijzen, waardoor jij echt veel goedkoper uit bent dan er zelf tijd in te steken.

Waarom het incasso-traject uitbesteden?

Het is net al even genoemd, maar allereerst kost het jou als ondernemer, of een medewerker van je, veel tijd en geld wanneer je achter geld aan moet zitten waar je recht op hebt, maar het steeds niet krijgt. Daarnaast wil je dit in de toekomst voorkomen. Daarom kun je er beter snel een professional op zetten die niet alleen het bedrag waar jij recht op hebt, int, maar die ook zorgt dat dit zich niet gaat herhalen bij jouw klanten.

Dien direct je eerste incassozaak in

Klinkt dit interessant? Dan kun je direct je eerste incassozaak indienen bij dit incassobureau vanuit Utrecht. Bekijk de website van Bureau Incasso voor meer informatie en contactgegevens. Je kunt ze inschakelen voor de volgende diensten:

  • Pre-incasso
  • Minnelijk traject
  • Gerechtelijk traject
http://bureauincasso.nl/