Uw bedrijvengids
Bedrijven

Welke spullen heeft een glazenwasser nodig?

Iedereen heeft wel eens te maken gehad met een glazenwasser. Ze hebben een hele hoop spillen nodig waarmee ze een zo goed mogelijk resultaat proberen te bereiken. ‘Maar welke producten maken het werk van een glazenwasser gemakkelijker?’, vroeg ik me laatst af. Ik zit er namelijk aan te denken om van baan te veranderen en als zelfstandig glazenwasser aan de slag te gaan.

Dan is het wel handig om te weten welke spullen ik nodig heb en wat me dit gaat kosten. Zo vond ik op het internet dat glazenwassers stelen, tanks met grote inhoud en een warmwater hogedrukreiniger aanraden voor beginnende glazenwassers.

Stelen kunnen niet ontbreken

Bij de spullen die een glazenwasser nodig heeft kunnen stelen natuurlijk niet ontbreken. De stelen zorgen ervoor dat je geheel gemakkelijk de meest hoge ramen brandschoon kunt maken. Ik bekeek de stelen uit de collectie van Telewash Winkel. Het assortiment aan stelen is echt enorm uitgebreid! Bovendien heeft dit bedrijf ook zelf stelen ontworpen, genaamd de Formula One stelen. Handig om te weten dat die stelen echt een aanrader zijn.

Hele grote tank voor water

Wanneer je je werk als glazenwasser uitvoert, heb je natuurlijk water nodig. Maar waar haal je dat vandaan? Uit een grote tank, begreep ik! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een watertank 1000 liter, zodat je altijd enorm veel water mee hebt. Maar je kunt er ook voor kiezen om een kleinere watertank te nemen, maar dan moet je de tank natuurlijk wel vaker bijvullen. Het is maar net wat je fijn vindt!

Voor de meest hardnekkige vlekken

Ik heb me laten vertellen dat je sommige vlekken soms niet met alleen water en sop weg kunt krijgen. Dan is het zwaardere geschut zoals een warmwater hogedrukreiniger ontzettend geschikt. Het is even een investering, dat klopt. Maar deze investering brengt echt vele voordelen met zich mee. Zo is het reinigingsresultaat een stuk beter. Maar dat is zeker niet het enige voordeel! Je bespaart namelijk ook heel erg veel reinigingsmiddel omdat je er veel minder van nodig hebt.

https://www.telewashwinkel.nl/