Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

High tech, supercompacte tiny house woningen

Een tiny house is een super gave manier om te wonen. Het is namelijk veel goedkoper een normale woning en ook nog eens duurzaam. Dat lijkt me een gouden combinatie toch? Jammer genoeg is het nog best lastig om in Nederland een plek te vinden waar je mag wonen in een tiny house. Dit is erg jammer want er is tegelijkertijd ook nog eens heel erg woningnood in Nederland.
 

Geen plek voor een tiny house?

Veel mensen zijn dus op zoek naar een woning en veel gemeentes hebben eigenlijk te weinig woningen beschikbaar. Dit is helemaal het geval voor goedkope woningen voor bijvoorbeeld starters. Dit is erg zonde want voor veel mensen zouden tiny houses een goede uitkomst kunnen zijn. Wat eventueel wel een manier is om een geschikt plekje te vinden voor je tiny house. Is door een stuk grond kopen met een woning erop die wellicht vervallen is. Het maakt niet uit wat de conditie is van het pand.

 

 

 

Het gaat er puur om dat het stuk grond een woonbestemming heeft. Het is verstandig om ervoor te zorgen dat je eerst een geschikte locatie hebt, voordat je het tiny house aanschaft. Het kan namelijk nog wel eens knap lastig blijken om een goede plek te vinden waar je mag wonen in een tiny house. Als je voor moment om met meerdere mensen in een tiny house te gaan wonen. Dan is het verstandig om eerst een keer een tiny house uitproberen om er zeker van te zijn dat het tiny house wel groot genoeg is. Tiny houses zijn namelijk echt heel erg klein. Op tv of op het internet lijkt het misschien perfecte woon oplossing. Maar je moet je voorstellen dat je er straks dag in dag uit elke dag in moet leven. Dat is een grote beslissing waar je zeker over moet zijn. Eigenlijk moet je over de aanschaf van een tiny house net zo serieus nadenken als dat je doet bij het aanschaffen van en normale woning.