Uw bedrijvengids
Bedrijven

Aannemer rondom Beverwijk

Ben je op zoek naar een aannemer rondom Beverwijk? Dan raadt ik Bouwbedrijf Erwin ten Boeken aan. Zij hebben mijn droom keuken en badkamer gebouwd. Elke dag als ik naar binnen loop, kan ik nog steeds niet geloven dat dit mijn huis is. Ze hebben echt fantastisch werk geleverd. Nu ben ik samen met mijn vriend aan het kijken of ze misschien een uitbouw kunnen maken voor ons huis. Zodat we meer licht en ruimte hebben.

Afspraak = Afspraak

Een jaar geleden hebben we een oud huis gekocht, waar we het een en ander aan gedaan moest worden. Mijn vriend en ik zijn best handig. In het begin kwamen we dan ook ver. Nieuwe vloeren leggen, stucwerk, schilderen etc. Maar om echt ons droomhuis te creëren hadden we toch een bouw- en aannemersbedrijf nodig. Ik droom al jaren van een grote leef keuken. Met veel hout, licht en een niet te missen kookeiland in het midden van de keuken. Met daaraan een kleine bar, zodat vrienden kunnen zitten terwijl ik kook. Een echte leef keuken. Na veel research op internet kwamen we Bouwbedrijf Erwin Ten Boekel tegen. Na een telefonische afspraak en persoonlijke afspraak, waren wij om. Dit kwam vooral door hun ‘afspraak = afspraak’ regel. Wij wilde niet voor onaangenamen verassingen komen te staan.

Ervaring en deskundigheid

Bouwbedrijf Erwin ten Boekel heeft zich zeker aan de afspraken gehouden en super goede werkzaamheden verricht. Toen de keuken klaar was, hebben we ook gevraagd of hij de badkamer wilde aanpassen. Mijn vriend had namelijk een gruwelijke hekel aan onze verouderde badkamer. In plaats van verkleurde bruine tegels, hebben we nu strakke zwarte tegels. En een heerlijke regendouche. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en gaan dus lang mee. Twijfel je toch nog een beetje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ze helpen je graag verder!