Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

De beste Douglas Jones tegels vindt u in Dordrecht bij dé tegelhandel

Ondanks dat het niet de ruimte is waar u het grootste deel van uw tijd in uw woning doorbrengt, is de badkamer van onmiskenbaar belang. U voert er uw persoonlijke verzorgingsrituelen uit en de kamer vormt een plek waar u even helemaal tot ontspanning komt. U gebruikt uw badkamer aan het begin en het eind van uw dag. En dus straalt deze ruimte idealiter rust en klasse uit. Deze rust creëert u onder meer met Douglas Jones tegels. Bekijk deze tegels bij Fravo Tegels in Dordrecht.

 

Douglas Jones tegels met natuursteenlook

Natuursteen is prachtig, maar stelt op het gebied van onderhoud flink wat eisen aan u. Terwijl u na een verbouwing flink wat jaren in de toekomst van uw badkamer wilt kunnen genieten. Streeft u naar een oplossing die duurzaam is en zo weinig mogelijk onderhoud vergt? Dan kiest u voor de keramische Douglas Jones tegels. Deze bestaan in verschillende natuursteenlooks en geven de uitstraling waar u naar op zoek bent, terwijl ze u tegelijkertijd behoeden voor intensief onderhoud en beschadigingen.

 

Producten van marktleiders op het gebied van keramiek

U kunt dergelijke tegels in Dordrecht bij specialist Fravo Tegels aanschaffen. De tegelhandel importeert rechtstreeks vanuit de Spaanse fabriek, maar ook uit andere landen als Italië, die zich marktleiders op het gebied van keramiek mogen noemen. Zo worden de tegels in Dordrecht snel en tegen een zeer betaalbare prijs geleverd. Bovendien zijn de meeste artikelen, waaronder de Douglas Jones tegels, op voorraad. U kunt de specialist op het gebied van tegels overigens ook inschakelen voor extra diensten als tegelzetten en de aanleg van vloerverwarming.

 

Neem contact op met dit bedrijf als u vragen heeft

Fravo Tegels toont u al zijn tegens in de showroom in Dordrecht, die maar liefst 1200 vierkante meter telt. Daar staan tevens de deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen over de producten, prijzen en dienstverlening te beantwoorden. Uiteraard vindt u het gehele assortiment aan tegels en natuursteen ook terug op de website van deze aanbieder. Bezoek de winkel in Dordrecht en schaf alle tegels aan die u wilt hebben.