Uw bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Breng de gewenste gemeente in kaart op KadastraleKaart.com

Op KadastraleKaart.com krijg je veel informatie over alle 355 gemeenten in Nederland. Gemeentegrenzen Nederland worden in kaart gebracht, maar ook de grootte van een perceel of de oppervlakte van een gemeente. Wanneer je een nieuw perceel wilt aanschaffen, maar er een hoop informatie onduidelijk is, dan is KadastraleKaart.com er voor jou om deze onduidelijkheden helder te maken.  

Een uitgebreide rapportage 

De website levert actuele informatie, zodat je zeker weet dat je met de juiste gegevens aan de slag gaat. Via een luchtfoto kun je een duidelijk beeld krijgen over hoe een gemeente eruit ziet. Neem als voorbeeld Hardenberg gemeente. Zodra je deze gemeente hebt geselecteerd, kun je er van alles over terug vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in de soort wijk of buurt waarin je terecht komt? Of het bouwjaar waaruit de huizen bestaan? Alles is terug te vinden op de website. Door middel van een kleine betaling kun je een uitgebreide rapportage downloaden. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.  

Met wat voor perceel heb je te maken? 

Voordat je een perceel koopt, wil je natuurlijk weten in wat voor omgeving deze zich bevindt. Door middel van een streetview krijg je de omgeving goed in beeld. Ook andere informatie van een perceel is beschikbaar op KadastraleKaart.com. Zo kan je de exacte afmetingen terugvinden, het oppervlakte en nog veel meer. Wat wellicht ook interessant is om te weten, is de mogelijkheid tot verkoop van een perceel. Wil je graag van jouw perceel af? Dan kan dit. Het kan verkocht worden met een scherpe prijs. Een ander voordeel is dat je direct de juiste doelgroep aanspreekt. 

Nuttige informatie  

Naast de informatie over een perceel en de buurt en wijk waarin je terechtkomt, is er genoeg gedetailleerde informatie beschikbaar op de website. Natuurlijk kan dit alleen door middel van een betaling. Deze gedetailleerde informatie bestaat onder andere uit informatie over een hypotheek, de migratieachtergrond, de bedrijfsvestiging van een bepaalde sector en de samenstelling van huishoudens. Dit kan erg nuttige informatie zijn als het gaat om het kiezen van de juiste gemeente.