Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Kies voor een Media-fles, de perfecte verpakking voor uw product

Bent u op zoek naar een goede verpakking voor uw product? Dan is Media-fles een goede suggestie. Dit is een topkwaliteit PET-fles of -pot waarin u uw product op een aantrekkelijke manier kunt presenteren. Of het nu om een heerlijke saus gaat of over de beste shampoo voor droog haar. Alle vloeibare producten die in een fles of pot verpakt moeten worden, vinden de perfecte verpakking bij PET Power. Dit bedrijf maakt een gepersonaliseerde PET-fles. Of het nu gaat om een fles van een liter of een potje voor tien cc. De verpakking wordt uiteraard voorzien van de productnaam, uw logo en indien van toepassing de beschrijving en een barcode.

Laat uw perfecte PET-verpakking ontwerpen

Bij deze experts kunt u uw eigen verpakking van recyclebaar kunststof laten ontwerpen. Alle verpakkingen zijn voorzien van een goede sluiting zodat u uw product veilig kunt produceren, vervoeren en verkopen. Bij dit bedrijf vindt u niet alleen de Media-fles of PET-fles, maar ook andere merken. Zo kunt u altijd de meest ideale verpakking kiezen die helemaal aansluit bij het beeld dat u bij uw product heeft. Nadat het ontwerp is vastgesteld kan de productie, ook op grote schaal, worden gestart, zodat u uw product op de markt kunt brengen.

Vraag uw gratis sample aan bij deze professional

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de Media-fles of een ander merk dat door PET Power wordt geleverd? U kunt een gratis sample aanvragen zodat u met eigen ogen de kwaliteit kunt beoordelen. Als u tevreden bent kan de fles of pot van uw keuze volledig worden gepersonaliseerd. Vervolgens wordt deze voor u geproduceerd en op een door u aan te geven locatie afgeleverd zodat de flessen of potten gevuld kunnen worden met uw product. U vindt meer informatie en ook de contactgegevens van deze specialisten op de website.