Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Dit is wat PVT-panelen voor jou kunnen doen

PVT-panelen zijn een moderne vorm van zonnepanelen, die je in staat stellen zonlicht om te zetten in energie en warmte. Met dank aan de PVT-panelen van HR Solar wordt het een fluitje van een cent om groene energie op te wekken. Door de gezamenlijke opwekking van warmte als stroom bespaar je flink op je maandelijkse energielasten. Het rendement van een zonneboiler is zo hoog dat het voor iedereen met wat extra geld de moeite waard is. Dat komt onder meer ook door de subsidie waar je vanuit de overheid op kunt rekenen. Het fijne van PVT-panelen is ook dat ze jarenlang meegaan: ze zijn een steeds bekendere (en populairdere) variant zonneboilers. Dat komt door het hoge rendement van deze zonneboiler. Warmte wordt door vloeistof opgenomen en via het paneel naar de pomp of boiler overgebracht. De omvormers zijn de schakel tussen paneel en woning.

Hoog rendement, veel gebruiksplezier

Het zijn de PVT-panelen die het zonlicht opwarmen en de omvormers die verantwoordelijk zijn voor het genereren van wisselstroom. De warmte wordt opgevangen door de kraan of douche, terwijl bruikbare energie naar de elektrische apparaten gaat. Het rendement van de zonneboiler is zo hoog, omdat deze verschillende toepassingen kent. Zonlicht is gratis, dus de energie die je opvangt en hergebruikt, is ook gratis. Niet alleen is dit een milieubewuste wijze van energiegebruik, het rendement van de zonneboiler is ook nog eens optimaal. Het installeren van de boiler gaat heel gemakkelijk en snel. Wist je dat je maar liefst 10 jaar garantie op je boiler krijgt?

Doe deze rekensom voor je rendement

Benieuwd naar het rendement van je zonneboiler of toekomstige zonneboiler en PVT-panelen bij HR Solar? Welk type je nodig hebt is van het aantal huisbewoners afhankelijk, van de dakvorm en het type sanitair in huis. Bij bovenstaande professional kun je een snelle en overzichtelijke “QuickScan” uitvoeren om het maximale rendement van je zonneboiler te berekenen.

Gerelateerde artikelen

Wilt u een verhuislift huren?

Gaat u trouwen? Kijk dan eens bij Bijzondere Trouwringen voor de perfecte ring

Concureer tegen internet