Uw bedrijvengids
Image default
Vakantie

Fietsen, wandelen en wintersporten – alles is mogelijk vanuit dit prachtige hotel in Winterberg

Winterberg is het dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland en België. Binnen een uur of vier rijden komt u aan in dit heerlijke stadje dat midden in de bergen van het Sauerland ligt. In de winter loopt u vanuit het stadje zo naar de skiliften en in de zomer kunt u in de omgeving van de stad heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken. Om optimaal te genieten van uw vakantie wilt u natuurlijk weten wat het beste hotel in Winterberg is.

Gezelligheid en luxe gaan prima samen

Hotel Der Brabander begon klein. In 1986 opende de familie Meurs de deuren van hun familiehotel met acht kamers. Door de klantvriendelijke aanpak en de gezellige sfeer groeide het hotel gestaag uit tot één van de grootste en populairste vakantiebestemmingen in Winterberg, zowel voor fietsers als voor wintersporters en andere toeristen. Zij proberen om de perfecte mix aan te bieden tussen de Nederlandse en Duitse cultuur. Bij hen wordt altijd gelet op de benodigdheden van de klanten en zij vinden dat luxe niet ten koste hoeft te gaan van gezelligheid.

Bij dit hotel wordt aan alles gedacht

In dit hotel is werkelijk aan alles gedacht wat u in Winterberg nodig zou kunnen hebben. Er zijn 85 kamers en 28 appartementen waardoor u kunt kiezen uit verschillende opties. Het sportmateriaal van actievelingen kan verzorgd en opgeslagen worden in speciale ruimtes. Zo kunt u uw fiets, mountainbike en wandelschoenen afspoelen na een modderige route. U kunt ski’s, snowboards, sleetjes, fietsen en andere materialen achterlaten in een speciale ruimte. Na een actieve dag wachten een heerlijke sauna en een verwarmd zwembad op u.

Geniet van oneindige mogelijkheden

Bij Der Brabander doen ze niet moeilijk. U kunt bij hen een paar dagen of een paar weken terecht. Het maakt dus niet uit wanneer u tijd heeft, een vakantie moet altijd mogelijk zijn. Daarnaast kunt u ook zelf uw arrangement samenstellen. Er wordt heerlijk eten geserveerd in het hotel, maar u kunt er ook voor kiezen om elders in Winterberg uw maaltijden te nuttigen.