Uw bedrijvengids
Dienstverlening

Klantenservicetelefoon maakt het je gemakkelijk

Met een jaarlijkse winst van 127 miljoen euro en een omzet van 3,3 miljard euro (over 2017) is Eneco met recht een belangrijke speler als het om energie gaat. Dit Nederlandse energiebedrijf doet ook in het buitenland goede zaken. Eneco opereert op de Belgische, Duitse, Engelse en Franse markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. De aandelen van het beursgenoteerde Eneco zijn in het bezit van 53 gemeenten. Als jij klant bent, zal het klantenservice telefoonnummer van Eneco vast van pas komen.

Dit nummer kun je op diverse manieren achterhalen. Heel eenvoudig is het als je 0906-1850 raadpleegt. Dit is een telefonische dienstverlener gericht op mensen als jij die het telefoonnummer van een specifieke klantenservice nodig hebben. Klantenservicetelefoon kun je bellen op werkdagen tussen 08.00 en 22.00 uur, zaterdags van 09.00 tot 20.00 uur en zondags van 10.00 tot 19.00 uur. Klantenservicetelefoon rekent € 0,90 per minuut en bedenk dat je tijdens een belletje met 0906-1850 meerdere nummers kunt opvragen!

Telfort, Eneco, Zalando en meer!

Heb je naast gegevens van Eneco ook het klantenservice telefoonnummer van Telfort nodig? Bel 1840 en je wordt à la minute geholpen. Zit je achter je pc, tablet, laptop of smartphone dan kun je ons online platform raadplegen. Om uit te leggen hoe het werkt, geven we een voorbeeld. Je bent klant bij Telfort en hebt besloten je abonnement uit te breiden. Dat wil je vandaag regelen en daarom wil je een Telfort-medewerker spreken. 

De eerste stap is te gaan naar: www. klantenservicetelefoon. nl. Links bovenaan staat een zoekbalk. Als je daar Telfort in typt, krijg je een overzicht met Telfort-gegevens. Een tweede manier van zoeken bestaat uit het kiezen van een categorie, rechts bovenaan op de homepage. In dit geval klik je op Alles-in-1 Providers en voilà: in één oogopslag zie je dat 0900-9596 het telefoonnummer is dat je kunt bellen en dat de kosten 50 eurocent per gesprek zijn.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/