Uw bedrijvengids
Zorg

Salland Zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar een zorgverzekeraar die klantgericht is en een persoonlijke aanpak hanteert? Dan is regionale zorgverzekeraar Salland een goede keuze. Doordat wij ons richten op een specifieke regio, kunnen we in deze omgeving persoonlijk afspraken maken met zorgverleners. Daarnaast staan we graag klaar voor onze klanten en kunnen we u adviseren over diverse zaken rondom zorg. Zo helpen we u bij het afsluiten van de juiste verzekering, zoals de gemeente verzekering, of het vinden van een zorgverlener die bij u past. En omdat Salland van mening is dat iedereen zorg van kwaliteit moet kunnen ontvangen, betaalt iedereen bij ons dezelfde lage basispremie. 

Basispakket zorgverzekering 2019

Salland is als zorgverzekeraar niet gericht op het maken van winst, maar op het verhogen van de zorgkwaliteit. Dit betekent dat wij uw premie grotendeels gebruiken om te investeren in de zorg. Daarnaast zijn we hierdoor in staat om de premie voor de basisverzekering altijd laag te houden. Ook de premie voor het basispakket zorgverzekering zal daarom betaalbaar zijn. We bieden een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen om uw basispakket mee aan te vullen. Hiernaast kunt u eventueel nog kiezen voor het afsluiten van een losse tandartsverzekering. 

Aanvullende verzekering afsluiten

Met een basisverzekering bent u verzekerd voor de meest noodzakelijke zorg. Als u specifieke behandelingen nodig heeft, of bijvoorbeeld gebruik wilt kunnen maken van alternatieve geneeswijzen, dan kunt u hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten. Salland biedt u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen om uw basispakket mee uit te breiden. Daarnaast kunt u bij ons ook een aparte tandartsverzekering afsluiten. We hebben drie aanvullingen die elk een bepaald bedrag per jaar vergoeden.

https://www.salland.nl/