Uw bedrijvengids
Vakantie

Luxe reizen naar unieke bestemmingen

Droom je van verre bestemmingen en exotische oorden? Ver weg van de  massa en altijd nieuwsgierig naar de mooiste plekjes? Dan kun je bij Alle over Tours de juiste reis vinden.

Of je nu op zoek bent naar een romantische strandvakantie op Bora Bora, of een familiereis naar Namibië wilt maken; onze reizen worden geheel naar je eigen wensen samengesteld. De site staat boordevol voorbeeldreizen, ter inspiratie.

Vakantievoorstel via e-mail, geheel op maat

Je kunt online kosteloos een reisvoorstel aanvragen. Binnen 48 uur krijg je een telefoontje van een van de medewerkers van All over Tours. Dit ter bevestiging van je aanvraag. Vervolgens ontvang je zo snel mogelijk per mail een op jouw wensen en voorkeuren aansluitend, uniek vakantievoorstel. Hier kun je op reageren en daarna volgt het definitieve reisplan. Ook weer per mail. Als je al duidelijke ideeën hebt over de bestemming en mogelijke activiteiten vul dan het volledige formulier in. Ben je er nog niet helemaal uit wil je liever rond de tafel om je specifieke wensen toe te lichten? Dan spreken we graag even af. Dat kan bij ons op kantoor of bij je thuis.

Afrika heeft het!

Afrika is ongekend. De vele landen, de diversiteit. Of je nu met z’n tweeën wilt reizen met een privé gids of liever met het gezin, wij helpen je graag de unieke plekken te ontdekken. Interesse in Namibië? Vergeet dan niet de hoogtepunten, zoals prachtige excursies naar natuurparken en watervallen, een ballonvaart en een luxe kampeersafari.
 

Een individuele rondreis door Botswana zul je je leven lang niet meer vergeten. Het land staat bekend als wildbestemming. Olifanten, leeuwen en hyena’s: je ziet ze daar met eigen ogen. Per mokoro (een lokale kano) verken je de Okavango Delta. De prachtige Victoriawatervallen, net als het Chobe National Park worden natuurlijk niet overgeslagen. Het vervoer van de ene locatie naar de andere wordt door All over Tours geregeld en dit is een avontuur op zich. Wat denk je bijvoorbeeld van een vlucht in een sportvliegtuigje en een rit per Landrover?

Naast individuele vakanties zijn trips met kinderen en huwelijksreizen naar Botswana of Namibië ook mogelijk. Op de site vind je een aantal voorbeeldreizen die je vast en zeker op leuke ideeën brengen.

All over Tours is gevestigd in Roelofarendsveen, aan het Noordplein 23. Als je langs wilt komen, verzoeken we je van te voren een afspraak te maken. Dat kan telefonisch (+317 13 31 90 34) en ook per mail (info @ allovertours.nl).

 

https://www.allovertours.nl/