Uw bedrijvengids
Dienstverlening

Koperen kranen

Koperen kranen zijn tegenwoordig erg populair, en dat heeft verschillende redenen. Kranen uit koper mogen op het eerste zicht dan misschien wel een beetje ouderwets ogen, toch passen ze heel goed in bepaalde setting en interieurs. Wil je je moderne, landelijke of klassieke badkamer of keuken een unieke toets geven? Kies dan voor kranen uit koper!

 

De voordelen van koperen kranen voor jouw interieur

Of je kranen uit koper nu in je keuken of badkamer verwerkt, je kan er zeker van zijn dat ze je interieur een leuke finishing touch geven. Maar wat zijn nu de voordelen van zo’n kranen?

  

1. Koperen kranen ogen chique

Eerst en vooral zorgen kwalitatieve, mooi afgewerkte koperen kranen voor een chique look in je keuken of badkamer. Als het koper mooi glad is gemaakt en door een professional is behandeld, oogt het helemaal niet ouderwets maar juist modern. De ietwat donkere kleur van het materiaal past goed in zowel moderne als landelijke en industriële interieurs. Op die manier kan je eender welke inrichting mooi aanvullen, met de juiste kranen!

  

2. Op maat gemaakte kranen

Daarbij is het bij kranen uit koper ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar keukenkranen die perfect in je aanrecht passen, zowel qua kleur als uitstraling? Of wil je je industriële douche perfect afwerken met een grotere koperen douchekop? Alles kan als je vertrouwt op een professional, die jouw nieuwe koperen kranen ambachtelijk maakt én installeert.

 

3. Uitermate sterke en duurzame kranen

Ten slotte zijn kranen uit koper ook erg sterk en duurzaam. Het materiaal is bestand tegen corrosie en zuren, waardoor het niet snel aan kwaliteit zal verliezen. Ook zijn dergelijke kranen anti-bacterieel – ze passen dus perfect in ruimtes als de keuken of de badkamer. Het resultaat is dat je bij aankoop van zo’n kranen zeker bent van een duurzame investering. Dat komt niet alleen je interieur, maar ook je portemonnee ten goede!

 

Kranen van uitstekende kwaliteit

Kranen uit koper kunnen kortom zeker waarde toevoegen aan je interieur, en dat op verschillende manieren. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit en duurzaamheid is het aangeraden om je kranen bij een ambachtelijk specialist aan te kopen. Je keuken en badkamer zullen je hoe dan ook dankbaar zijn! Bekijk de mogelijkheden zelf op koperenkranen.com.