Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Samen met Search4Love op zoek naar jouw maatje of partner voor het leven

Woon jij in Utrecht of omgeving en zou jij graag een leuk maatje of fijne partner willen ontmoeten? Ontmoet op een makkelijke manier de leukste singles tijdens een avond speeddaten in Utrecht met Search4Love. Speeddaten is een moderne en zeer effectieve manier van daten waarbij de kans op het vinden van een leuke match met ons zo’n 90% is! En je bent tot niets verplicht, het is lekker laagdrempelig, vrijblijvend en bovenal erg gezellig.

De liefde zien ontstaan is het leukste dat er is

Wij genieten zelf iedere keer weer enorm van onze speeddate avonden. Het is altijd gezellig, de sfeer is ontspannen, er wordt lekker veel gelachen en natuurlijk ook heerlijk heen en weer geflirt. En het leukste is natuurlijk als we zien dat twee mensen een match in elkaar hebben gevonden. Soms zien we de liefde al ontstaan op de avond zelf, vaak horen we achteraf dat na een paar dates met een match die ze bij ons hadden gevonden de vonk is overgeslagen. Dat is natuurlijk super om te horen en maakt ons ook erg trots. Want het hebben van de liefde van je leven, dat gunnen wij natuurlijk iedereen!

Vier minuten durende gesprekjes met rond de 15 tot 20 singles, onder het genot van een lekker hapje en drankje. Ontdekken of je een klik voelt met een single, of misschien wel met meerdere singles. Dat is wat speeddaten is. Op de speciale speeddate kaart houd je het verloop van de dates bij. Gewoon door een simpel ‘ja’ of ‘nee’ in te vullen bij de naam van de date. Iedere deelnemer houdt deze kaart bij, aan het einde van de avond levert iedereen zijn of haar speeddate kaart weer bij ons in. Wij zoeken uit of de speeddate avond matches heeft opgeleverd en zorgen ervoor dat iedereen zo snel mogelijk de gegevens van zijn of haar match ontvangt. Het is nu aan jou of de ander om de volgende stap te zetten.

Speeddaten kan altijd bij jou in de buurt

Zou jij graag op speeddate in Breda willen omdat je in deze omgeving woont? Dat kan! En in nog veel meer andere steden kan je met ons op speeddate.

Wil jij ook speeddaten en wellicht jouw liefde ontmoeten? Surf naar onze website, zoek op waar we bij jou in de buurt te vinden zijn, prik een datum en bevestig. We zien je snel!

 

https://www.search4love.nl/