Uw bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

3 tips voor jouw nieuwe marmeren eettafel

Jij wilt een nieuwe marmeren eettafel, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Met de grote populariteit van marmeren eettafels zijn er de laatste jaren steeds meer ontwerpen en verschillende soorten tafels op de markt gekomen. Best logisch dus dat jij tussen alle marmeren tafels het bos niet meer ziet. Toch is die ideale marmeren eettafel vinden niet zo lastig als je denkt. Tenminste, als je weet hoe je alle ongewenste tafels weg kunt strepen en waar je zo’n tafel het beste kunt halen. Daarom geven wij je drie tips over hoe jij snel die ideale marmeren eettafel vindt.

 

Tip 1: Kies de locatie van je tafel

Voordat je ook maar kunt beginnen met zoeken naar een marmeren eettafel, is het heel belangrijk om te bepalen waar je deze precies gaat plaatsen. Zodra je deze plek weet, kun je namelijk bepalen hoeveel ruimte er voor de tafel is. Kies dus een geschikte locatie voor de tafel en meet op hoeveel ruimte er is voor de tafel.

 

Tip 2: Bepaal het formaat en de vorm

Nu je weet waar de tafel kan komen en hoeveel plaats er is, kun je bepalen hoe groot je de tafel wilt hebben. Dit is ook afhankelijk van de vorm van de tafel. Tegenwoordig kun je marmeren tafels terugvinden in een ronde, vierkante of rechthoekige vorm.

Als je een vorm gekozen hebt, kun je bepalen welke afmeting het tafelblad mag hebben. Houd hiervoor rekening met de eerder uitgekozen plaats voor de tafel.

 

Tip 3: Bestel bij IndoMarmer

Deze site heeft namelijk een flinke lijst aan voordelen! Zo vind je hier onder meer het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. De kans is hier het grootst dat je vindt wat je zoekt. Dan is de laagste prijs mooi meegenomen. Verder krijg je bij IndoMarmer 14 dagen bedenktijd om je tafel eens goed uit te proberen. Past hij wel echt zo goed als je eerder had opgemeten? Kan iedereen van je gezin er fijn aan zitten? Aan de looks zal het waarschijnlijk niet liggen, want een marmeren tafel staat fantastisch in elk interieur. Om het je gemakkelijk te maken, wordt de tafel gratis voor je verzonden. Dat scheelt je een hoop sjouwwerk en geregel met aanhangwagens.