Uw bedrijvengids
Electronica en Computers

Veelzijdige integratie met Kentico CMS

Wilt u met uw bedrijf meer halen uit al uw applicaties? Kies dan voor Kentico CMS! Hiermee houdt u dankzij een geïntegreerd systeem alle content up-to-date. Heeft u meerdere marketingactiviteiten die u functioneel wilt inzetten? Dan is dit de ideale tool om dat te doen. Denk maar eens aan het implementeren van content, e-commerce en overige online marketingactiviteiten. Voorheen ging dit via aparte programma’s en dat gaat ten koste van de snelheid en doeltreffendheid. Met dit CMS plaatst u alles in dezelfde omgeving en dat werkt een stuk efficiënter.

Kentico CMS in de praktijk

Een goed draaiend CMS-systeem is tegenwoordig van essentieel belang voor een veelzijdige en directe approach van de klant op het juiste moment. Zorgen dat al uw kanalen tegelijkertijd worden aangesproken én met dezelfde belangrijke boodschap, dat is mogelijk met Kentico CMS. Heeft u te maken met meerdere softwareprogramma’s? Dan is API Management wellicht een uitkomst. Middels API Management communiceren meerdere softwareprogramma’s direct met elkaar. API’s zijn in staat om informatie vanuit diverse programma’s met elkaar uit te wisselen. Zeker wanneer uw bedrijf actief is op diverse terreinen op het internet, dan is het prettig om snel in te kunnen spelen op het potentieel van uw doelgroep door middel van API Management. Het komt er in feite op neer dat informatie veel sneller naar voren komt door programma’s op de achtergrond. Bij Datacon komt u meer te weten over de unieke mogelijkheden voor bedrijven.

Kentico CMS en API Management koppelen?

Uw doelgroep bereiken is niet zo gemakkelijk. want waar is deze op welk moment te vinden? Hierbij komen Kentico CMS én API Management zeer goed van pas. Door informatie op allerlei manieren te achterhalen en deze vervolgens te koppelen aan een universele uiting, weet u de juiste doelgroep effectief te bereiken. Informatie die vanuit API Management onder meer naar voren komt is de bezoekers van een website, de manier waarop zij surfen, welke pagina’s worden bezocht en wanneer bezoekers een website verlaat. Dit is allemaal zeer relevantie informatie die goed te koppen is met Kentico CMS en API Management.