Uw bedrijvengids
Image default
Financieel

Koop zilver en goud bij een betrouwbare partij

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die manieren aanbieden om te kunnen investeren in goud, zilver of aandelen. Maar, hoe weet je nou eigenlijk welke partij betrouwbaar is? We willen je graag een handje helpen bij het kopen van zilveren munten. Want dit is niet zomaar een aankoop dat je even 123 doet. Hierbij gaat veel onderzoek aan vooraf. Lees in dit artikel de verschillende tips. 

Lees de recensies

Wanneer je interesse hebt in het kopen van een gouden munt, wil je wel zeker weten dat je aankoop gedaan wordt bij een echte betrouwbare partij. Het is zelf moeilijk om met het blote oog te zien of de munt van echt goud is gemaakt. Het liefst wil je hier niet eens bij stil hoeven te staan nadat je een aankoop hebt gedaan. Dit kost namelijk niet alleen extra moeite, maar ook veel energie. Zodra je je aankoop hebt gedaan en je munt thuis ontvangt wil je deze bewonderen en goed opbergen en niet op echtheid laten controleren. Voorkom deze problemen door vooraf goed de recensies over het bedrijf te lezen. Er zijn genoeg platformen die je kan inschakelen zoals Trustpilot. Let wel goed op het soort recensie. Het kan altijd voorkomen dat een bedrijf neppe recensies plaatst. Gelukkig prik je hier zo doorheen door niet alleen de nieuwste recensies te lezen, maar ook op de 2e pagina te kijken.

Vergelijk diverse aanbieders

We adviseren om ook niet bij de eerste beste aanbieder je favoriete gouden munten te kopen. Er zijn niets voor niets diverse aanbieders op de markt. Vergelijk de prijzen en de afhandeling van elke aanbieder. En hoe zit het met het prijsverschil van de markt na het kopen van een gouden bar. Kan je het verschil van de prijs terugkrijgen of werkt dat niet zo. Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kan afstellen wanneer je een grote aankoop wil doen. Na het lezen van de recensies en het doen van onderzoek kan je de aanbieder kiezen waarbij je het beste gevoel hebt. 

 

Bekijk de keurmerken

De laatst tip die we meegeven is om te kijken naar een keurmerk. Een keurmerk staat voor kwaliteit en een goede service en wordt niet zomaar gegeven. Bedrijven die een keurmerk op hun website hebben staan zijn veelal een stuk betrouwbaarder dan websites die dit niet hebben. Ben je nog niet bekend met het keurmerk? Zoek het dan eerst op of het keurmerk wel echt betrouwbaar is. 

 

Succes bij het kopen van goud en zilver. 

https://www.goudverzekerd.nl/koop/zilveren-munten/