Uw bedrijvengids
Image default
Sport

Leuk sporten in Schagen bij Yogaschool Alyna

Wil je weer lekker sporten in Schagen? Dan kan ik je de sportles van Yogaschool Alyna aanbevelen. Met deze sportles in Schagen kun je weer op een leuke manier vreugde ervaren in het bewegen van je lichaam. Je kunt op een verantwoorde manier bewegen en sporten zonder dat je gevaar loopt op blessures. Bij Yogaschool Alyna kun je lekker sporten, want er is een perfecte balans tussen Yin en Yang met Yoga Fit Mix.

Yoga Fit Mix is het nieuwe sporten in Schagen

Wist je al dat je met Yoga Fit Mix op een leuke manier kan sporten, zonder dat je over je grens wordt gepusht. Yoga Fit Mix is namelijk een sport waarbij je heel mindful beweegt en je op een verantwoorde manier nieuwe bewegingen uitprobeert. Je probeert onder ander sportbewegingen als: Dans, Animal Movements, Yoga en Fitness. 

Dus als jij iemand bent die graag op een nieuwe manier wilt sporten: probeer dan deze leuke sportles!

Wat moet je allemaal mee naar deze sportles?

Je kunt het beste een handdoek meenemen, omdat je waarschijnlijk wel gaat zweten. Niet veel, maar wel een beetje. Soms kan het warm in de hal zijn, dan is het wel lekker.

Daarnaast kun je een flesje water meenemen.

Past dit bij mij?

Deze sportles in Schagen is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het leuke manier van sporten. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, flexibel of niet flexibel iedereen kan mee doen. Het enige wat wel prettig is, is dat je een beetje doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid met je meedraagt. Dat helpt namelijk in je voortgang.

Als je wilt, kun je Yoga Fit Mix altijd met een proefles ervaren. Zo kun je er zelf achter komen of het iets voor je is, of niet. Neem dan even contact op, dan neem ik binnen één werkdag contact met je op.

https://yogaschoolalyna.nl/sporten-in-schagen/