Uw bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Leuke dochter en moeder uitjes

Even het drukke werk en school leven ontlopen? dat snappen wij! even tijd voor je dochter en samen leuke dingen doen om samen een gezellig dag te hebben. In deze blog 4 leuke uitjes voor je dochter en jou!

Gellak groningen

Laat samen je nagels doen bij gellak in groningen, een vrolijk kleurtje voor jullie beide! Gellak is een stevigere soort nagellak die er maar liefst 4 weken op blijft zitten, ze zetten deze nagellak dan ook met behulp van een UV-lamp. En je kan ook nog zelf Gellak kopen! als je de juiste producten koopt dan kan je het de volgende keer gewoon thuis doen! gellak zetten is best prijzig, dus als jullie goed opletten kun je het de tweede keer thuis!

Spannende escape room

Zijn jouw dochter en jij echte puzzelaars en houden wel wat van stoerdere dingen en spanning? dan is een escape zeker iets van jullie! ontrafel de schokkende geheimen en los moorden op. In elke stad in nederland bevindt zich wel een escape room, een die ik voorstel in een escape room in amsterdam! Maar als jullie heel ergens anders wonen in nederland dan kunnen jullie altijd even verder kijken in andere steden.

Massage

Is je dochter al wat ouder en houd van verzorging en beauty en hou jij daar ook van? boek dan een lekkere massage voor jou en je dochter om heerlijk een middagje te relaxen. Daarnaast zijn er veel bedrijven die naast massages ook heerlijke sauna’s hebben, maak er een combo van!

Zelf ringen maken

zijn jij en je dochter altijd lekker creatief? En vinden jullie het beide leuk om lekker te prutsen en knutselen? ga dan samen een workshop ringen maken volgen! in deze workshop ga je je eigen ring ontwerpen en daarna samen met professionals de ring maken. Dat wordt zagen, hameren, vijlen, schuren, slijpen en polijsten!