Uw bedrijvengids
Image default
Industrie

Thermisch verzinkt staal voor de veiligheid

In veel bouwprojecten wordt staal gebruikt. Logisch, want staal heeft veel constructieve werkzaamheden en kan dus voor een goede constructie van uw project zorgen. Helaas heeft staal eigenschappen die ervoor zorgen dat het langzaam aangetast wordt als dit materiaal in aanraking komt met zuurstof en water. Aangezien u dit in een gebouw niet kunt voorkomen, is het belangrijk om uw staal te laten verzinken. Thermisch verzinkt staal gaat namelijk tientallen jaren langer mee. Bij Verzinkerij Rijen in Gilze-Rijen wordt dit ook nog eens op een duurzame en kwalitatieve manier gedaan. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en veiligheid.

Volg de checklist voor het verzinken van uw constructie

Wanneer u uw constructie wilt laten verzinken, heeft Verzinkerij Rijen een handige checklist voor u klaar staan. In deze checklist komen verschillende onderdelen aan bod, die weergeven waarmee u rekening moet houden als u staal laat verzinken. Zo kijkt u bijvoorbeeld naar de afmetingen van uw constructie, zo weet dit professionele bedrijf welk bad ze kunnen gebruiken voor uw staal. Ook de materiaalsamenstelling van uw constructie is van belang. Staal is namelijk niet homogeen, maar bevat vaak meerdere hoeveelheden aan andere stoffen. In de checklist komt ook het materiaaloppervlak, het constructief ontwerp, de verzinkgaten, ophanggaten, voorbewerkingen en schroefraad en bewegende delen aan bod. Door het gebruik van deze checklist bent u verzekerd van het beste thermisch verzinkt staal voor uw project.

Vraag een offerte voor uw staal aan bij dit bedrijf

Heeft u de checklist voor het thermisch verzinkt staal volledig kunnen invullen? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen op de website van Verzinkerij Rijen. Het verzinken van staal doen zij voor u tegen een aantrekkelijke prijs. Niet alleen is de prijs voordelig, maar door de bijkomstigheid dat staal minder onderhoud nodig heeft als het eenmaal verzinkt is, is dit sowieso een goede investering voor uw constructie.

https://verzinkerij-rijen.nl/