Uw bedrijvengids
Internet

Wat zijn de juiste afmetingen voor een bad?

Een bad is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van de badkamer. Dat is samen met de wc en wastafel toch het onderdeel dat je, als het goed is, dagelijks gebruikt. Ga bij het kopen van een bad dan ook niet over een nacht ijs. Er zijn vele vele soorten baden. Ga je voor een zitbad of een simpeler versie? Maar voordat je beslist welk type het gaat worden, is het van belang om te weten of het bad wel past in je badkamer. Ga dus altijd pas shoppen als je de maximale afmetingen van het bad kent.

 

Zorg dat je de goede afmetingen hebt

Allereerst moet je natuurlijk weten of je wel ruimte hebt voor een bad in je badkamer. Heb je niet genoeg vierkante meters? Overweeg dan een stoomcabine te kopen in plaats van een zitbad. Een stoomcabine biedt namelijk ook het gevoel van een welness resort in je eigen huis. Als je toch besluit een bad aan te schaffen, onthoud dan de volgende gouden regel. Breedte zorgt voor comfort en hoogte is niet zo belangrijk. De lengte is puur en alleen om het verschil tussen zitten en liggen te kunnen maken. Zo zijn de afmetingen van het bad dus niet zomaar nietszeggende cijfers.

Zoveel mogelijkheden

Nu je weet waar je op moet letten kan je de keus maken tussen een bad of stoomcabine kopen. Neem je tijd voor deze beslissing, want je schaft niet jaarlijks een nieuwe badkamer aan. Ongeacht wat de keus gaat worden, vergeet ook niet een aantal essentiële accessoires aan te schaffen. Een aloni radiator om je badkamer te verwarmen bijvoorbeeld. En natuurlijk om stiekem je handdoeken over te hangen, want dat is waar iedereen een aloni radiator eigenlijk voor gebruikt. In ieder geval succes met het maken van de juiste keuze en alvast veel badder -of stoomplezier toegewenst!

https://sanikoning.nl