Uw bedrijvengids
Mode en Kleding

Geniet van een minimale afname van 15 stuks als u sjaals wilt laten bedrukken

De Breigigant is de perfecte partner voor kleinschalige bedrijven en verenigingen die graag sjaals willen laten bedrukken. Of dit nu reguliere supporterssjaals, sjaals met blokstrepen of custom-made sjaals zijn – alles is mogelijk met de hulp van deze specialist. Sjaals met een opdruk worden vaak gebruikt als supportersmateriaal en merchandise. Het is een laagdrempelige manier voor mensen om hun steun aan een bepaalde club, vereniging of muzikant te laten zien. De meest bekende sjaals zijn supporterssjaals, die vooral binnen de voetbalwereld veelvuldig gebruikt worden door de fans. De Breigigant maakt het voor verenigingen met een kleiner budget of ledenaantal ook mogelijk om sjaals te laten bedrukken. Lees verder voor alle mogelijkheden.

Een leuke sfeer met nieuwe supportersmaterialen

Veel voetbal- en andere sportverenigingen willen ervoor zorgen dat hun leden, spelers en supporters leuke supportersmaterialen hebben. Op die manier wordt er een bijzondere sfeer gecreëerd bij de wedstrijd en kleurt de zijlijn volledig in de verenigingskleuren. Bij De Breigigant is het mogelijk om sjaals te laten bedrukken met een minimale afname van 15 stuks. U heeft ruime keuze uit de afmetingen en de te gebruiken kleuren. Iedere sjaal mag bestaan uit maximaal 8 verschillende kleuren. Als u franjes aan de zijkanten laat bevestigen, mogen deze bestaan uit maximaal 3 kleuren. De meest sjaals die u door De Breigigant laat bedrukken, zijn gemaakt van 100% acryl. Ze blijven dus niet alleen lang mooi, maar zijn ook nog eens lekker warm!

Betaal geen onnodige kosten

Een van de grootste voordelen bij De Breigigant is dat u niet betaald voor onnodige kosten. Zo worden er geen instel-, aanmaak- en verzendkosten gerekend. Bovendien is de 24-uurs klantenservice altijd bereikbaar als u vragen heeft over het ontwerpen van de sjaals of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor een grootbestelling. Neem contact op met de productspecialisten voor meer informatie.

https://www.breigigant.com/