Uw bedrijvengids
Bedrijven

Vertrouwen op de vakman

Bij De Zinkspecialist is de vervanging van uw zinken dakgoot in vertrouwde handen. Dit bedrijf heeft namelijk veel tevreden klanten op de particuliere en zakelijke markt. Dankzij de jarenlange ervaring behoort bovendien ook complex zinken maatwerk tot de mogelijkheden. Hoewel er veel zinktoepassingen zijn, richt deze onderneming uit Berlicum zich volledig op het vervangen van dakgoten van zink. Na voor heel wat particuliere woningen, corporaties en renovatiebedrijven dit vakwerk te hebben uitgevoerd, kunnen de medewerkers zich met recht specialist noemen op het gebied van zink. Ook de beleefde werkhouding en de nette en opgeruimde manier van werken van de vaklieden vallen op bij de klanten.

Zinken dakgoten aanbrengen

Gaat het om een zinken dakgoot repareren? Dit familiebedrijf – dat bestaat twee broers en andere familieleden – kijkt naar de oorzaak van het probleem en geeft hierna een advies dat past bij uw situatie. De Zinkspecialist staat voor een vakkundige montage van dakgoten en geeft 10 jaar garantie op zinkwerk dat door het bedrijf is aangebracht. De medewerkers gaan dan ook pas naar huis als alles goed opgeleverd is. Betrouwbaarheid, oplossingen op maat en een goede service staan altijd centraal bij dit loyale team van vakmensen. In de communicatie kunt u bovendien openheid en duidelijkheid verwachten.

De prijs voor het plaatsen van zinken dakgoten en mastgoten

Met uw plan voor een dakgoot vervangen bent u bij de Zinkspecialist helemaal aan het juiste adres. Of het nu gaat om een zinken mastgoot, een bakgoot of een dakgoot verwerkt in een houten betimmering, dit bedrijf heeft de benodigde ervaring. Hierdoor heeft de onderneming ook al jaren ervaring in het berekenen van prijzen.

De Zinkspecialist staat voor een uitstekende kwaliteit en voert het montageproces stap voor stap degelijk uit. Wie nieuwsgierig is naar de prijzen kan via de prijsberekeningsformule op afstand een indicatieprijs laten berekenen.