Uw bedrijvengids
Mode en Kleding

Kies voor een adequaat middel tegen opvliegers

Als u last heeft van overgangsklachten dan wilt u daar natuurlijk iets aan doen. Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder de koelsjaal. Dit handige accessoire is niet alleen modieus, het is ook een effectief middel tegen opvliegers. Steeds meer vrouwen wereldwijd gebruiken deze Canadese uitvinding. Hij is nu ook in Nederland verkrijgbaar en wel bij Comfort Cooling Products in Rijen. Omdat de koelsjaal in tientallen kleuren en designs te koop is, kunt u uw sjaal afstemmen op uw kledingsmaak. U kunt dit middel tegen opvliegers in alle gevallen veilig gebruiken.

Hoe gebruik ik de koelsjaal?

Het gebruik van de koelsjaal is heel eenvoudig. Na aankoop legt u de sjaal een half uurtje in lauw water. Leg uw koelsjaal vervolgens op een handdoek en druk het water eruit. Laat de sjaal drogen. Nu kunt u hem omdoen. Het effect merkt u als u een opvlieger krijgt. De kristallen in de sjaal zorgen ervoor dat de grote slagaderen in uw hals worden gekoeld waardoor u de opvlieger sneller voelt weg ebben. Op deze manier kunt u beter functioneren of slapen zonder onderbrekingen. U kunt uw verkoelende sjaal gerust 24 uur dragen voordat hij weer een badje van lauw water nodig heeft.

U kunt online een fraaie koelsjaal bestellen

Als u de unieke koelsjaal wilt proberen dan kunt u deze snel, gemakkelijk een veilig bestellen bij Comfort Cooling Products in Rijen. Dit kan in de webshop, u hoeft er dus niet de deur voor uit en u hoeft geen rekening te houden met openingstijden. Uw middel tegen opvliegers kunt u enkele dagen later verwachten. Gebruik deze sjaal ook voor het verminderen van een migraineaanval of bij het verlichten van bijwerkingen na een chemo- of bestralingstherapie. U kunt koelsjaals altijd veilig gebruiken, overleg bij twijfel met uw behandelend arts of neem contact op met de klantenservice van Comfort Cooling Products.