Uw bedrijvengids
Onderwijs

Leren wordt leuk met de leermiddelen voor groep 5

Als u een docent bent op een basisschool, of verantwoording heeft voor de toepassing van leermethoden, heeft u naar waarschijnlijkheid het plezier van uw leerlingen terwijl ze leren hoog in het vaandel. Er zijn voor ieder basisschooljaar van groep 5 tot groep 8 leermiddelen beschikbaar, speciaal ontwikkeld om kinderen van die leeftijd te engageren. Het implementeren van een dergelijk persoonlijk leertraject maakt het mogelijk om de kinderen nieuwe vaardigheden aan te leren, door het gebruik van speciaal ontwikkelde methodes.

Bij dit bedrijf heeft u de keuze uit de meerdere verschillende vakgebieden en thema’s

Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft vele verschillende leermiddelen beschikbaar voor basisscholen, waaronder voor groep 5. Deze leermiddelen voor groep 5 zijn ontwikkeld door verschillende vakgebieden te combineren. Dit biedt leerlingen de gelegenheid om zeer verschillende vaardigheden samen te leren; zo leren zij tevens om verbanden te leggen. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim hebben ze de volgende thematische leermiddelen beschikbaar voor groep 5:

  • Het pakket ‘Taal’ vergroot de woordenschat en grammatica van de leerlingen.
  • In het pakket ‘Creatief’ gaan leerlingen aan de slag met fantasie en kleuren.
  • Voor leuk leren vermenigvuldigen, optellen en delen kiest u het pakket ‘Rekenen’.
  • Het ‘Lezen’-pakket helpt met de ontwikkeling van de leesvaardigheid en woordenschat.
  • De zaakvakken komen aan bod in het pakket ‘Wereldoriëntatie’, met natuur, aardrijkskunde, geschiedenis, verkeer en nog vele andere algemene kennis.

De leermiddelen bieden ook een digitale optie. Met gebruik hiervan kunnen de leerlingen eenvoudig thuis of op school oefenen op een computer of tablet.

Vele verschillende opties voor onder- en bovenbouw

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt leermiddelen aan voor vele leerjaren op de basisschool, of het nu groep 3, groep 5 of groep 8 betreft. Verschillende vakgebieden zijn allen beschikbaar op aparte niveaus; het is ook mogelijk om een editie af te nemen die speciaal is ontwikkeld voor de onder- of bovenbouw. U kunt bij deze uitgeverij een proefpakket aanvragen zodat u deze leermiddelen in alle rust kunt doorspitten. Kies voor spelenderwijs leren voor de kinderen, kies de leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim!

https://www.kinheim.com/