Uw bedrijvengids
Sport

Voordeliger sporten via BedrijfsFitnessAbonnement.nl

Sporten is belangrijk om fysiek én mentaal gezond te blijven. Wil jij beginnen met fitnessen om jouw spierkracht te verbeteren, maar wil je niet te veel betalen voor een fitnessabonnement? Dan kun jij nu extra voordelig sporten via BedrijfsFitnessAbonnement.nl.

Wat doet BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

BedrijfsFitnessAbonnement.nl zorgt ervoor dat jij via je eigen werkgever voordeliger kunt sporten middels bedrijfsfitness. Zo kun jij tot wel 40% aan kosten besparen, vergeleken met je normale sportabonnement. En dankzij de vele sportlocaties door heel Nederland kun jij dus ook gewoon terecht bij een sportlocatie bij jou in de buurt. Ook overstappen van jouw huidige fitnessabonnement naar een bedrijfsfitnessabonnement is mogelijk (mits de voorwaarden van jouw huidige abonnement dit toelaten).

De manier waarop jij gebruik kunt maken van jouw voordeel is afhankelijk van jouw werkgever. Zo kan jouw werkgever ervoor kiezen om jouw sportabonnement vanuit jouw bruto salaris te betalen. Het is ook mogelijk om een werkgeversbijdrage te doen, waarmee jouw werkgever een gedeelte van jouw sportabonnement betaalt. Zo kun jij nog goedkoper sporten.

De laatste optie is dat het sportabonnement via automatische incasso van jouw rekening wordt afgeschreven, waarbij jouw werkgever wel of niet een werkgeversbijdrage doet. Welke optie jouw werkgever ook aanbiedt, je kunt voordeliger sporten dan via een regulier sportabonnement.

Wil je meer weten over de precieze voorwaarden via jouw werkgever, dan kun je terecht bij jouw HR-contactpersoon om navraag te doen naar de mogelijkheden.

Is mijn werkgever al lid bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

Weet je nog niet zeker of jouw werkgever wel lid is van BedrijfsFitnessAbonnement.nl? Daar kom je snel achter via de Werkgeverscheck op de website. Vul gewoon de naam van jouw werkgever in en je ziet direct of je het aanmeldproces kunt doorlopen voor een fitnessabonnement via jouw werkgever.

Doet jouw werkgever nog niet mee? Laat dan een tip achter en BedrijfsFitnessAbonnement.nl gaat contact zoeken met jouw werkgever om zich aan te sluiten. Zo wordt een gezonde levensstijl ook voor jou als werknemer goedkoper mogelijk gemaakt.

Kan ik alleen terecht bij fitnesslocaties?

Nee, het zijn niet alleen maar fitnesscentra die zijn aangesloten bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Op de website kun je alle sportlocaties bij jou in de buurt vinden die zijn aangesloten. En dat kan dus ook een yoga studio zijn of een sportlocatie met een zwembad. Vul jouw postcode of plaatsnaam in en je krijgt direct een overzicht te zien van alle sportlocaties.

Staat jouw favoriete sportlocatie er nog niet tussen? Stel ze dan op de hoogte en wellicht kun jij daar binnenkort ook met extra korting sporten!

Inspiratie voor een gezonde levensstijl

Een voordelig sportabonnement via je werkgever is het begin van een gezonde levensstijl. Minimaal 30 minuten per dag bewegen is de norm en wordt dan ook aangeraden om gezond te leven. Maar naast sporten en bewegen zijn er nog veel meer tips en tricks om gezond te leven. Daarom vind je op de blog van BedrijfsFitnessAbonnement.nl wekelijks nieuwe blog artikelen en updates met daarin tips om gezond te leven. Wat dacht je van gezonde recepten, antwoorden op al jouw sportvragen en interessante artikelen over sport, voeding, feiten, fabels en meer. 

Je hebt nu geen reden meer om te wachten met sporten. Doe de Werkgeverscheck op BedrijfsFitnessAbonnement.nl en sluit jouw sportabonnement direct af!