Uw bedrijvengids
Toerisme

Cocktail Workshop Breda, ook in Dry January

Wat is het geheim van een goede cocktail? Twee dingen: het recept en de presentatie. Hoe beter de kwaliteit van de bestanddelen, hoe lekkerder de cocktail. Mits ze natuurlijk in de juiste hoeveelheden gemixt worden. Een klein beetje teveel suiker en je tropisch cocktail veranderd in een mierzoet drankje. Voor wie dol is op cocktails, maar niet zo’n held is in het zelf mixen is een cocktail workshop in Breda de ideale leerschool. In slechts enkele uurtjes verander je van iemand die haar cocktails shaket “op hoop van zegen” naar iemand die de kunst van de cocktail tot in de finesses beheerst.

Een heerlijke cocktail, geserveerd in een prachtig opgemaakt glas ligt binnen handbereik.

Wat leer je tijdens de cocktail workshop in Breda?

Natuurlijk leer je tijdens de cocktailworkshop in Breda hoe je een cocktail maakt. Maar het gaat verder dan dat. Je leert over het combineren van smaken. Wat past en wat gaat niet samen? Waarom werken smaakcombinaties zoals ze doen? Als je begrijpt waarom twee smaken goed (of juist niet) combineren, kun je deze kennis ook gebruiken om in te schatten hoe andere combinaties van bestanddelen het gaan doen.

Ook leer je alles over de geschiedenis van de cocktail en de manier waarop de verschillende sterke dranken gemaakt worden. Dankzij deze uitgebreide achtergrondkennis worden jouw cocktails een stuk smakelijker. Als het niet is doordat je beter snapt hoe alles in een cocktail samen moet komen, dan wel doordat je er tijdens het drinken vol smaak over kunt vertellen.

Je kunt het schudden in Breda

De cocktail workshop in Breda duurt ongeveer 2 uur. In die tijd “shake” je drie verschillende cocktails. Natuurlijk wordt er ook enthousiast geproefd! De proeverij wordt door veel van de gasten gezien als hét hoogtepunt van de workshop. Dat kunnen we prima begrijpen.

Boek je cocktail workshop direct via BeleefBreda.nl

Zin in een lekkere cocktailworkshop? Kom dan eens langs bij BeleefBreda.nl en boek je workshop direct. En wil je deze workshop combineren met een andere leuke activiteit in Breda? Dan is het goed te weten dat wij alle uitjes in Breda kennen en je dus prima kunnen helpen een leuk dagprogramma uit te zoeken.

Doe je mee aan Dry January, of wil je om een andere reden liever geen alcohol? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheid van een Mocktail Workshop te bespreken. Want ook in Dry January wordt er volop geshaket.

https://beleefbreda.nl/