Uw bedrijvengids
Image default
Winkelen

Alles over Klekt lees je op Sneakerplaats!

​​Wat is Klekt en wat doet het bedrijf?

Klekt is een in Europa gevestigde sneakermarktplaats die gebruikers in staat stelt om limited edition en moeilijk te vinden sneakers te kopen en verkopen.

Het bedrijf werd in 2015 opgericht door de broers Dimitrios en Konstantinos Koumparoulis, en het is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende platforms op de secundaire sneakermarkt.

Behalve een ruime keuze aan sneakers biedt Klekt gebruikers ook hulpmiddelen om de echtheid van de producten te helpen verifiëren.

Dit is vooral belangrijk op de secundaire markt, waar namaakproducten vaak tegen overdreven prijzen worden verkocht.

Daardoor is Klekt een vertrouwde bron voor zowel kopers als verkopers die zich in de wereld van de limited edition sneakers willen begeven.

Geschiedenis van het bedrijf Klekt

Klekt werd in 2016 opgericht door een groep van vijf vrienden die een passie voor sneakers deelden.

Het bedrijf begon als een online marktplaats waar mensen zeldzame en limited-edition schoenen konden kopen en verkopen.

Klekt kreeg al snel aanhang onder sneakerheads en werd al snel een van de populairste bestemmingen voor het kopen en verkopen van sneakers.

In 2018 breidde Klekt zijn activiteiten uit door een mobiele app te lanceren waarmee gebruikers van overal ter wereld sneakers kunnen bekijken en kopen.

Vandaag is Klekt de toonaangevende sneaker marktplaats, met miljoenen gebruikers en meer dan een miljoen paar sneakers die te koop worden aangeboden.

Het bedrijf blijft innoveren, met plannen om in de toekomst nieuwe functies en producten te lanceren.

Als je in de markt bent voor een paar serieus dikke sneakers, kijk dan niet verder dan Sneakerplaats.com. We hebben een brede selectie van de vetste sneakers die er zijn, en we weten dat je niet teleurgesteld zult zijn met onze collectie. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met winkelen!

Shop de dikste sneakers in onze sneakerzoekmachine!

 

https://sneakerplaats.com/alles-over-klekt/