Uw bedrijvengids
Image default
Winkelen

Op welke voordelen kan je rekenen met een Hästens bed?

We zouden gerust kunnen stellen dat een significant deel van de kwaliteit waar je op kan rekenen bij het kopen van een bed het gevolg is van de ervaring waar het merk over beschikt dat het bed op de markt heeft gebracht. Indien je kiest voor een Hästens bed zal je kunnen vaststellen dat dit merk op moment van schrijven beschikt over een ervaring van meer dan 166 jaar. Het spreekt voor zich dat deze ervaring ervoor heeft gezorgd dat het merk haar bedden stelselmatig heeft weten te verbeteren. Wil jij ook graag ontdekken op welke voordelen je precies kan rekenen bij het kopen van één van de verschillende bedden uit het assortiment van het merk Hästens? Dan is het zeker interessant om je even te verdiepen in de informatie die je hieronder terug kan vinden!

Een Hästens bed is volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen

Eén van de eerste eigenschappen waar je bij het aanschaffen van een Hästens bed op kan rekenen heeft betrekking tot het feit dat ze nagenoeg volledig is vervaardigd uit natuurlijke materialen. Voor de matrassen die door dit merk op de markt worden gebracht geldt dat ze bestaan uit bijvoorbeeld:

  • Het zachtste katoen;
  • De meest zuivere wol;
  • Lokaal vlaas.

Bovenstaande zorgt ervoor dat de matrassen van natuurlijke materialen niet alleen beschikken over een uitstekende kwaliteit, daarnaast garanderen ze je eveneens een uitmuntend comfort. Niet alleen voor het produceren van de matrassen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Dat geldt ook voor de bed frames. Hiervoor wordt gekeken in de richting van geselecteerd grenen afkomstig uit Noord-Zweedse bossen. Voor de veren wordt gekeken in de richting van Zweeds staal.

Hofleverancier van het Zweedse koningshuis

Indien je kiest voor het kopen van een Hästens bed zal je kunnen vaststellen dat je op dezelfde manier je nachtrust kan beleven als de Zweedse royals. Het merk Hästens is namelijk reeds vele jaren hofleverancier. Ook dit benadrukt eens te meer de unieke kwaliteit die het merk aan de dag weet te leggen. Indien je kiest voor het kopen van een Hästens bed zal je meteen kunnen vaststellen dat je nachtrust een stevige boost zal krijgen. Ervaar jij dus met andere woorden een gebrekkige nachtrust en heb je het idee dat, dat deels wordt veroorzaakt door een niet voldoende kwalitatief bed? Dan zal je kunnen vaststellen dat de keuze voor een bed van Hästens daar verandering in zal brengen. Bovendien biedt ook de uitstraling van dit bed een niet onbelangrijke meerwaarde.

Iconisch blauw-wit ruitjespatroon

Naast bovenstaande kan er eveneens worden vastgesteld dat een Hästens bed over een zeer aantrekkelijke uitstraling beschikt. Er is in het bijzonder in het verleden heel wat te doen geweest over het blauw-witte ruitjes patroon. Uiteindelijk werd het merk haast gedwongen om er afscheid van te nemen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Inmiddels beschikt dit design over een ronduit iconische uitstraling die eigenlijk niet meer weg te denken is uit de wereld van het slaapcomfort. In ieder geval mag het duidelijk zijn, er zijn zeker en vast heel wat interessante redenen om ervoor te kiezen om over te gaan tot het kopen van een Hästens bed. Is dit toch niet de beste keuze voor jou? Kijk dan eens naar het merk Vispring.