Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

De verborgen kosten bij een veruizing

Als je van plan bent te verhuizen wil je dat het liefst zo goedkoop mogelijk doen. Het valt niet te ontkennen dat zelf verhuizen een goedkoper alternatief is voor het gebruik van verhuisdiensten, maar je zult waarschijnlijk niet zoveel besparen als je denkt.

We hebben allemaal die verhuurbare verhuiswagens gezien die hun goedkope tarieven in grote, spetterende aantallen aan de zijkant adverteren. Hoewel die aantallen laag lijken, moet je niet vergeten dat deze geadverteerde tarieven niet vertegenwoordigen wat je daadwerkelijk zult betalen. Je moet minimaal de benzinetank van de vrachtwagen vullen. Gezien het feit dat deze vrachtwagens vaak veel brandstof verbruiken kan dit relatief duur worden. Voor lokale verhuizingen moet je betalen voor het aantal kilometers. Als je daar nog extra’s aan toevoegt, zoals een aansprakelijkheidsverzekering en dollies, worden de kosten nog hoger.

De andere kosten
Afgezien van de financiële kosten, vergt de verhuizing een aanzienlijke tijdsinvestering. Je moet alles inpakken, verplaatsen in de truck, het zo regelen dat het allemaal in de truck past, naar je nieuwe locatie rijden, de truck lossen, de benzinetank van de truck vullen, de truck terugbrengen en dan naar huis gaan en je spullen uitpakken. En natuurlijk duurt het altijd langer dan je denkt.

Daarom moet u ook rekening houden met de stress die de verhuizing met zich meebrengt. Je moet voortdurend problemen oplossen. Waar vind je een tankstation dat past op een lange vrachtwagen? Hoe pas je al je spullen in de vrachtwagen?

Plus, er is de stress op je lichaam. Tegen de tijd dat je klaar bent met het laden van de truck, zult je waarschijnlijk uitgeput en verdrietig zijn – en je zult nog steeds alles moeten lossen.

Verhuisservice nodig? Vraag onafhankelijke offertes aan van diverse verhuisbedrijven en verhuis zonder problemen!

https://onafhankelijkeoffertes.nl/verhuisservice