Uw bedrijvengids
Woning en Tuin

Tijdloos en stijlvol: de eikenhouten tafel

Er is weinig dat meer stijlvol is dan een mooie robuuste eikenhouten tafel. Meubels van eikenhout zijn al jaren een gewilde toevoeging aan het interieur. Koningen vulden hun paleizen met eikenhout. Kloosterlingen namen plaats aan eikenhouten kloostertafels en zelfs de eenvoudigste lieden hadden eikenhouten meubels hoog op hun verlanglijstje staan.

Die populariteit is niet raar, want eikenhout spreekt. De natuurlijke uitstraling van eikenhout brengt ons tot rust, terwijl de robuuste uitstraling betrouwbaarheid en duurzaamheid uitstraalt. Het belangrijkste is echter dat een eikenhouten tafel oogstrelend mooi is. Geen wonder dat dit een tijdloze aanwinst voor jouw woon- of eetkamer is.

Een eikenhouten tafel als sociaal middelpunt

Sommige meubels zijn controversieel. De één vindt ze geweldig, de ander heeft er een hekel aan. Maar iedereen is dol op een prachtige eikenhouten tafel. Deze meubels vormen een natuurlijk middelpunt en staan al snel centraal in al je relaties. Je eet er samen met de mensen die er dierbaar zijn, speelt er spelletjes of gebruikt de eikenhouten tafel als (huis-)werkplek. Wat het ook is, op je eikenhouten tafel kun je bouwen.

Natuurlijk-industrieel

Met de moderne eikenhouten tafels haal je een design-object in huis dat de natuurlijke uitstraling van puur hout combineert met de industriële robuustheid van een strak metalen onderstel.

Een op maat gemaakte eikenhouten tafel

Is jouw huis (bijna) volledig ingericht, maar ontbreekt er toch net iets? Dan ben je toe aan een eikenhouten tafel. En niet zo maar een eikenhouten tafel, maar eentje die perfect past bij de rest van je huis.

Bij Tafels99.nl doen we niet moeilijk, want als de tafels die we op voorraad hebben niet perfect zijn, maken we gewoon een tafel op maat voor je. Laat ons weten welk tafelblad (in welke vorm en afmetingen) je wilt hebben, kies je favoriete onderstel en afwerking en onze vakkundige meubelmakers gaan voor je aan de slag.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Bezoek www.tafels99.nl, of kom eens langs in onze showroom in Zevenaar.