Uw bedrijvengids
Image default
Woningen

Gemakkelijk spullen opslaan bij Oomen Opslag

Wij van Oomen Opslag hebben jarenlang ervaring met het opslaan van spullen. Wij kennen alle gemakken van externe opslag en laten je er graag kennis mee maken. Ben je opzoek naar opslagruimte Voorhout, lees dan verder want deze tips helpen je en voorzien je van de nodige informatie. 

Gemakkelijk laden en lossen 

Het grootste voordeel is het in en uitladen bij je auto. Je rijdt simpelweg naar je opslagruimte en laad je spullen in of uit zonder dat je uren bezig bent met heen en weren. Sommige opslagfaciliteiten voorzien je van dit gemak. Houd er rekening mee dat je bij sommige aanbieders te maken hebt met een goederenlift, rolcontainers, krappe gangen nauwe trappen. 

Meer mogelijkheden voor opslageenheden

Externe opslaglocaties bieden meer mogelijkheden dan je zolder of garageruimte. Vaak heb je keuze in het formaat van je opslagruimte. Sommige aanbieders bieden self storage units aan en andere beschikken over verplaatsbare containers. Hierbij heb je meestal de mogelijkheid om je container te laten verplaatsen wat handig kan zijn bij een verhuizing of verbouwing. Een handige tip is om een maattabel te raadplegen of te bellen naar jouw self storage expert om je te laten informeren. 

Een gelijkvloerse opslagruimte is vaak toegankelijker voor het opslaan van grote spullen. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met een matras dat via een wenteltrap omhoog moest of een elementenbank die zijwaarts of ondersteboven door een nauw portier moest. Professionele opslag services faciliteren ruime, vierkante opslagruimtes waardoor je niet met dit ongemak te maken hebt.

Tot slot raden wij externe opslag locaties aan voor het opslaan van grote, zware spullen. Denk hierbij aan meubels, bedden bureaus of huishoudelijke apparaten. Daarnaast wordt externe opslag ook benut voor het opslaan van waardevolle spullen of dossiers. Ook hobbymaterialen lenen zich uitstekend om op te slaan. Vaak heb je deze niet constant nodig en nemen ze teveel ruimte in om thuis te laten slingeren. 

 

 

https://oomenopslag.nl