Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijk

De perfecte agenda

In feite moet een zakagenda van hoge kwaliteit zijn. Het moet tegen een stootje kunnen en moet bijvoorbeeld niet meteen kapot zijn als er een kop koffie overheen gaat. Zonder een goede agenda zullen evenementen niet op tijd worden gepland. Het probleem met de andere soorten kalenders is dat er niet zoiets bestaat als de perfecte kalender. Een goede kalender voor zakelijke vergaderingen is bijvoorbeeld de beste kalender voor het plannen van meetings op werkdagen. In een goede kalender zijn alle dagen in een oogopslag te zien voor de belangrijkste eenheid. Meestal is deze eenheid een jaar, een maand of een week. Bij een zakagenda is dit meestal een week of zelfs een dag. 

 

Een persoonlijk notitieboekje

Het kan even duren om een persoonlijk notitieboek a5 te maken als je niet bekend bent met het maken van een gelinieerd notitieboekje. Als je een persoonlijk notitieboek wilt maken – kun je een gewoon notitieboek gebruiken en met wat markeerstiften je naam op schrijven. Je kan je naam ergens ander opschrijven en dan uitknippen, zodat je hem kunt opvouwen en opnieuw kan gebruiken. Als je er wat creatiefs mee wilt doen, kan je verschillende kleuren gebruiken. Je kunt verschillende kleuren of verschillende soorten papier gebruiken. Je kunt verschillende materialen gebruiken om op de buitenkant te plakken, zoals papier, was, leer, canvas, metaal, hout, kralen, vilt, veren, munten, enzovoort. 

 

Redenen voor een sketchbook

Wat is een van de belangrijkste redenen dat mensen een sketchbook kopen? De reden waarom mensen een sketchbook willen kan van zoveel verschillende dingen afhangen. Natuurlijk willen ze meer van de kunst die ze al doen, maar wat als ze in staat willen zijn om overal hun inspiratie te kunnen tekenen of opschrijven? Dan heb je wel echt een sketchbook nodig. Een andere reden dat mensen een sketchbook kopen is om creatief te kunnen tekenen. Het tekenen met pen of potlood en papier heeft bij veel kunstenaars nog steeds de voorkeur. Het voordeel is natuurlijk je het makkelijk overal mee naartoe kan nemen en dat het geen stroom kost. 

 

Voordelen van een nieuwe kalender

Wat zijn de voordelen van een nieuwe kalender bij? Het voordeel van een nieuwe kalender is dat je uit vele stijlen kunt kiezen en een duidelijk beeld van je leven hebt. Ook wanneer je een nieuwe kalender hebt, zal je niet al je afspraken vergeten, maar het gaat zeker helpen. Je kunt een nieuwe week vroeg beginnen en het hele jaar op hetzelfde moment beginnen met je werkdag. Dat geeft structuur en helpt bij het onthouden van afspraken. Een ander voordeel van een nieuwe kalender is dat je hem weer opnieuw kan personaliseren. Het is tegenwoordig erg makkelijk om een kalender te bestellen met je favoriete foto’s.