Uw bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Automatische draaideuren

Het is misschien wel de beste uitvinding sinds het gesneden brood, misschien wel sinds de uitvinding van het wiel: automatische draaideuren.

Die stelling vind je misschien wat overdreven, maar het is een feit dat automatische draaideuren enorm handig zijn.

 Met automatische draaideuren voelen je klanten, gasten en bezoekers zich welkom. Wat is er uitnodigender dan een deur die zich, helemaal uit zichzelf, voor je opent wanneer je aan komt lopen? Een deur die je, letterlijk, niets in de weg legt? Automatische draaideuren zorgen dat ook mensen in een rolstoel, of wie simpelweg de handen vol heeft, makkelijk binnen komen.

Daarom zijn automatische draaideuren bij zorginstellingen, maar ook bij fysiotherapie praktijken zo populair. Wist u dat ook steeds meer appartementencomplexen met automatische draaideuren worden uitgerust? Nu we ouder worden en langer in ons huis blijven wonen, kiest de VVE er steeds vaker voor om het complex meer levensloopbestendig te maken. Automatische draaideuren zijn dan een logische keuze: ze zijn praktisch én goed betaalbaar.

Verbeterde bedrijfsbeveiliging

Het mooie aan automatische draaideuren is dat je ze ook kunt gebruiken om de toegang tot je pand te reguleren. Door de deur uit te rusten met bediening op afstand kun je (bepaalde delen van de dag) zelf bepalen wie er wel en niet naar binnen mag. Ook kun je automatische deuren uitrusten met een handzender, druppel of ander toegangscontrolesysteem.

Voordelige automatische deuren

Bij www.automatischedeuren.nl bent u aan het juiste adres voor alles wat u nodig heeft. Wij leveren automatische draaideuren van topmerken als Erraka. Door onze scherpe inkoopvoorwaarden leveren we deze voor een prijs die de vergelijking met goedkopere merken goed kan doorstaan. U kunt zelf kiezen of u de automatische draaideuren laat installeren door onze vakspecialisten, of het laat uitvoeren door uw eigen mensen.

Ook het onderhoud kunnen we u helemaal uit handen nemen, zodat u er altijd op kunt rekenen dat uw automatische draaideuren hun werk goed blijven doen.  Maar wat u ook kiest, u zit nooit vast aan dure servicecontracten.

Meer weten over automatische draaideuren? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.