Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Hoe kunt u kleine accessoires het best verzenden?

Hoe kunt u spijkers, schroeven en andere kleine accessoires het best verpakken? Verstuurt u bijvoorbeeld een pakket dat de ontvanger zelf in elkaar moet zetten, dan is het allesbehalve prettig als de kleinere accessoires door een grote doos rondslingeren. Zeker als het om duurdere accessoires gaat, is dat iets wat u absoluut niet wilt. Gelukkig zijn er ook uitstekende manieren om kleinere accessoires te verpakken. Hoe u dat het best kunt doen, leest u in dit artikel.

Voor kleine accessoires gebruikt u gripzakjes!

Als u kleine accessoires zorgvuldig wilt verzenden, kunt u hiervoor het best gripzakjes gebruiken. Gripzakjes zijn klein, maar ook stevig. Bovendien kunt u de zakjes eenvoudig afsluiten en openen. De gripzakjes zijn zelfs hersluitbaar. Dat is ideaal indien de ontvanger van het pakket de accessoires uiteindelijk weer wil opbergen. Bij grote bouwpakketten is het bijvoorbeeld ideaal als de klant halverwege kan stoppen en alle schroefjes weer netjes kan opbergen. Dat is slechts één voorbeeld van een situatie waarin gripzakjes van pas komen, maar zo zijn er nog tal van andere voorbeelden.

Gripzakjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar

Het is goed om te weten dat gripzakjes in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Als u een verpakking nodig heeft, is het verstandig om goed te controleren welke maten gripzakjes het best op uw producten aansluiten. Natuurlijk gebruikt u het liefst zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Er zijn echt tal van maten te krijgen. Wilt u bijvoorbeeld kleine schroefjes leveren, dan is hier ook slechts een klein gripzakje voor nodig. Mogelijk wilt u echter ook grotere accessoires kunnen leveren. Het is dan ook goed om te weten dat er ook zeer grote gripzakken te verkrijgen zijn.

De voordelen van gripzakjes

Gripzakjes zijn vrijwel altijd transparant, zodat u in één oogopslag precies ziet wat er zich in het gripzakje bevindt. Omdat een gripzakje hersluitbaar is, kan deze ook vaker gebruikt worden. Een gripzakje beschermt de inhoud en houd kleine accessoires bovendien netjes bij elkaar. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven ervoor kiezen om kleine accessoires in gripzakjes te verpakken. Indien u nog op zoek bent naar goed verpakkingsmateriaal, raden we u aan om ook eens na te gaan of gripzakjes iets voor u zijn

 

https://blokpackaging.com/