Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Is transport naar Engeland nog mogelijk?

In 2020 heeft Engeland ervoor gekozen om uit de EU te stappen. Van 1 februari 2020 tot aan 31 december 2020 gold er een overgangsperiode. Tijdens deze periode hield het VK zich nog wel aan alle wetten en eisen. Daarna heeft VK zijn eigen wetten en regels in werking kunnen stellen. Dit houdt in dat als je transport naar Engeland wilt realiseren je hier rekening mee zult moeten houden.

De douane zal nog steeds streng optreden en de controles uitvoerig verwerken. Logisch want je wilt immers als Engeland zijnde dat er alleen maar legale transporten worden uitgevoerd. Dit houdt in dat er behoorlijk wat papierwerk geregeld dient te worden. Vaak kan je dit zelf uitvoeren, echter wordt er aangeraden om hier een extern partij voor in te schakelen. Vaak weten zij precies wat er geregeld moet worden om transport naar Engeland goed uit te voeren.

 

Schakel de hulp in van Systematic!

Wanneer je op zoek bent naar een expert die graag met je meedenkt om een geschikte oplossing te vinden, dan ben je bij Systematic aan het juiste adres! Dit bedrijf weet namelijk als geen ander welke papieren in orde dienen te zijn. Daarnaast kunnen zij vaak al binnen 24 uur jouw transport realiseren. Tijdens het transporteren zal de chauffeur ook rekening houden met jouw productie. Kortom, de hoogste tijd om een professional in te schakelen die voor jou aan de slag gaat.