Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Benieuwd wat de voordelen van een entresolvloer zijn? 4 redenen om er een te overwegen

Benieuwd wat de voordelen van een entresolvloer zijn? 4 redenen om er een te overwegen

Een entresolvloer is een zelfdragende constructie die tussen twee al bestaande verdiepingen in geplaatst kan worden om zo meer vloeroppervlak en dus extra (opslag)ruimte te creëren. Een entresolvloer wordt vooral toegepast in hoge magazijnen, fabriekshallen en grote warenhuizen. Bent u benieuwd wat de voordelen van een dergelijke vloer zijn? In deze blog geven wij u graag vier redenen om een entresolvloer te overwegen. Lees snel verder!

 

Een entresolvloer is multi-inzetbaar

Het mooie van een entresolvloer is dat deze multi-inzetbaar is. In andere woorden: u kunt de vloer voor meerdere doeleinden inzetten. Zo kan het vloeroppervlak dat met een entresolvloer verkregen wordt bijvoorbeeld ingezet worden als extra opslagruimte, maar ook als ruimte voor het creëren van een grote kantoortuin of een tweede verdieping met apparaten in een sportschool bijvoorbeeld. 

 

Het (de)monteren van een entresolvloer is appeltje-eitje

Het lijkt op het eerste gezicht misschien heel ingewikkeld, zo’n zelfdragende vloer monteren of demonteren, maar eigenlijk valt dat reuze mee. Bij een entresolvloer is zowel de montage als de demontage appeltje-eitje. Het bouwpakket waarin de vloer geleverd wordt, bevat namelijk heldere stap-voor-stap instructies die zelfs iemand met twee linkerhanden nog prima kan volgen. Dit maakt de vloer bovendien zeer geschikt voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld om seizoenspieken in de verkoop op te vangen.

 

Een entresolvloer kan een grote kostenbesparing opleveren

Heeft u last van ruimtegebrek en zit u eraan te denken om uw bedrijf op z’n kop te gooien of zelfs misschien wel te verhuizen? Berg die plannen dan voorlopig nog even op in een bureaulade, want een entresolvloer kan wellicht de oplossing zijn. Aangezien verbouwen of verhuizen vrij dure aangelegenheden zijn, kan het plaatsen van een entresolvloer een grote kostenbesparing opleveren als dit betekent dat een verbouwing of verhuizing op de lange baan geschoven kan worden.

Een entresolvloer kan helemaal afgestemd worden op uw wensen

Geen enkele entresolvloer is precies hetzelfde en dat komt omdat de vloeren helemaal op maat worden gemaakt. Dit maakt het mogelijk om de vloer af te stemmen op uw wensen en eisen. Wanneer u uw entresolvloer bij Nolte Mezzanine bestelt, kunt u er dus vanuit gaan dat u een vloer ontvangt die voor 100 procent aan uw verwachtingen voldoet. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan!

 

https://www.noltemezzanine.nl/