Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van een brievenbusdoos

Producten versturen in een brievenbusdoos wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Er zitten namelijk veel voordelen aan. Ben je benieuwd naar deze voordelen? Lees dan verder! 

 

Kosten besparen 

Doordat brievenbus dozen een stuk kleiner zijn dan een reguliere verzenddoos, is het goedkoper om het te versturen. Dit heeft te maken met de afmetingen, maar ook met het gewicht. Een brievenbusdoos is namelijk lager in gewicht dan een grotere doos. 

 

Milieuvriendelijk

Doordat een brievenbus doos weinig ruimte inneemt, is er meer plek over op de post kar en in de bus. Hierdoor hoeft de koerier minder vaak op en neer te rijden, waardoor er minder uitlaatgassen worden uitgestoten. Je bespaart hiermee niet alleen geld, maar draagt ook bij aan heen beter milieu. 

 

Bezorgd in de brievenbus

Naast de kostenbesparing een groot voordeel is voor jou als ondernemender, is er ook een voordeel voor de klant. Een brievenbuspakket wordt namelijk bezorgd in de brievenbus, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Via een berichtje wordt de klant op de hoogte gesteld, dat het pakket bezorgd is in de brievenbus. Op deze manier kan de klant het pakket gelijk uit de brievenbus halen, zodat het niet gestolen kan worden. Ook is het bezorgen in de brievenbus goed voor het milieu. Als de ontvanger niet thuis is, hoeft de koerier namelijk niet nog een keer op en neer te rijden. 

 

Laat de brievenbusdoos bedrukken!

Ben je enthousiast geworden over een brievenbusdoos en wil je deze graag online bestellen? 

Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en laat je inspireren door het grote aanbod aan verzenddozen. Naast verzenddozen verkoopt deze partij ook verpakkingsmateriaal en geschenkverpakkingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://www.rotimshop.nl/