Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

De betekenis van Ripple

Voor mensen die nog nooit gebruik hebben gemaakt van crypto currency, zal het uiteraard lastig zijn om te begrijpen wat dit precies nou is. Ripple is een vorm van crypto currency die nog relatief nieuw op de markt is momenteel. Ripple is een van de enige crypto platform die beschikt over een munteenheid hierdoor zijn ze ook een van de grootste markthouders op het gebied van crypto currency. Tevens is het ook zeer belangrijk om gebruik te maken van bitcoin nieuws websites, hierdoor is het makkelijk om de Ripple koers dan ook bij te houden.  Momenteel staat de Ripple koers ook zeer gunstig voor nieuwe geïnteresseerde kopers!

Het ontstaan van Ripple coins

Ontstaan in 2012 door Ripple labs, tot op de dag van vandaag blijft de Ripple coin een van de meest gekozen bitcoins om in te investeren. Op bitcoin verkoopwebsites staat de Ripple beschreven als XRP.

Hoe koop je bitcoin eigenlijk?

Als je Natuurlijk nog geen ervaring hebt met het kopen van bitcoins, wie ben ik dan kan het uiteraard lastig zijn om weten uit te kunnen vinden waar deze daadwerkelijk te koop zijn. Het is namelijk zo dat bitcoins niet te koop zijn in de winkel, maar echt online gekocht dienen te worden.  Er zijn gelukkig wel een aantal websites waarbij je bitcoins makkelijk kan kopen, vaak bieden deze websites dan ook zo goed als alle soorten bitcoins om in te investeren. Hierdoor kan je de keuze maken om juist niet alleen maar een soort bitcoin te kopen maar ook andere soorten bitcoins Dit is uiteraard zeer handig als je bijvoorbeeld net de ripple koers hebt gezien en je niet tevreden bent met de huidige koersresultaten, hierdoor heb je de keuze om te investeren in een andere bitcoin. Wij willen wel het advies erbij geven om altijd goed informatie op te zoeken voordat men investeert in zulke bitcoins!

https://cryptobenelux.com/ripple-koers/