Uw bedrijvengids
Image default
Relatie

Bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotiemateriaal? Dan heeft u veel keuze, want er zijn talloze geschenken beschikbaar. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Lees dan deze blog! Hierin worden enkele functionele en geschikte relatiegeschenken of promotiematerialen aangedragen. Ook kunt u deze blog lezen om inspiratie op te doen. Wilt u graag meer informatie weten over relatiegeschenken of promotiematerialen? Lees dan de verder! Of neem contact op met De Pennenboer, zij kunnen u voorzien van de juiste informatie en adviezen.

 

Bedrukte pennen

Als we het hebben over een relatiegeschenk of promotiemateriaal zijn er veel producten waar u aan kunt denken. Want er zijn ontzettend veel mogelijkheden die u kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan: pennen, kantoorartikelen of glazen. U kunt ook de keuze maken uit een seizoenartikel zoals koeltassen, strandballen of ijskrabbers. Eén van de meest gebruikte relatiegeschenken zijn de bedrukte pennen en potloden. Deze pennen zijn voordelig te verkrijgen en gemakkelijk om weg te geven. Wanneer een klant of relatie bij u langs komt, dan kunt u gemakkelijk een bedrukte pen of potlood meegeven. Het voordeel hiervan is dat pennen veel worden doorgegeven om even te gebruiken, waardoor uw bedrukking met logo of bedrijfsnaam in contact zal komen met veel mensen. Hierdoor geeft u niet alleen een geschenk weg, maar kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf ook vergroten.

 

Bedrukte tassen

Een ander goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten is door tassen bedrukken. Tassen worden vrijwel door iedereen gebruikt in het dagelijks leven, waardoor het een ontzettend goed relatiegeschenk of promotiemateriaal is. Want mensen gebruiken bijvoorbeeld een boodschappentas, rugzak voor naar school of werk, een koeltas en nog veel meer. Laat u tassen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Dan zal ook hierdoor iedereen aan uw bedrijf worden herinnert. Daarnaast maakt de ontvanger (on)bewust reclame voor uw bedrijf wanneer deze gebruikt wordt. Zij krijgen een gratis tas en jij krijgt er gratis reclame voor terug. Een win-win situatie dus!

 

Alle mogelijkheden

Naast pennen, potloden en tassen zijn er ook andere artikelen die (on)bedrukt verkocht kunnen worden. Qua textiel producten kunt u denken aan: handdoeken, petten, jassen, shirts, sokken of truien en vesten. Voor seizoenartikelen kunt u onder andere denken aan sjaals, handschoenen, een frisbee, slippers of een strandbal. Al deze producten zijn mogelijke relatiegeschenken of promotieartikelen, waarmee u uw naamsbekendheid kunt vergroten en uw bedrijf een professionele uitstraling krijgt.

 

Uw eigen relatiegeschenk of promotieartikel aanschaffen

Dit waren een aantal mogelijkheden qua relatiegeschenken of promotiematerialen. Naast de opgenoemde artikelen zijn er nog veel meer artikelen. Daarom kunt u op de website van De Pennenboer kijken bij interesse of wanneer u inspiratie op wilt doen. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met De Pennenboer. De specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en informatie.