Uw bedrijvengids
Image default
Relatie

Binnenkort trouwen? Kies uit de prachtige trouwringen van Juwelier Jos

Trouwring – alternatieven voor een trouwring

U wilt graag trouwen maar u wilt geen traditionele trouwring?. Een traditionele trouwring hoeft niet zo zeer, u zoekt naar een leuk of mooi alternatief om de liefde tussen u en uw partner te bezegelen. Welke alternatieven zijn er eigenlijk voor een trouwring?

 

Trouwring – redenen voor het niet dragen

 

Er zijn vele personen die door het werk dat ze uitoefenen geen trouwring willen of kunnen of mogen dragen. Anderen vinden een ring, en dus ook een trouwring, niet lekker zitten en kunnen er ook niet aan wennen. Dan zijn er ook personen die allergisch zijn op één van de bestanddelen in een trouwring en ten laatste zijn er personen die een trouwringen gewoon niet mooi vinden.

Welke alternatieven zijn er om de liefde tussen mij en mijn partner te bezegelen?

 

Een horloge in plaats van een trouwring

 

Een horloge in plaats van een trouwring kan net zo symbolisch zijn. Het is een teken van de tijd die jullie samen door zullen brengen met elkaar. De horloges kunnen gepersonaliseerd worden met jullie namen en de datum of zelfs een mooie tekst. Tegenwoordig is het met de huidige lasertechniek zelfs mogelijk de zijkanten van een horloge te graveren.

 

 

Een ander sieraad in plaats van een trouwring

 

Een ketting met een hanger of een ander symbool dat jullie liefde weergeeft kan een mooi alternatief zijn voor een trouwring. Het kan bijvoorbeeld een sieraad zijn dat uit twee delen bestaat waarbij elke partner de helft van het sieraad draagt. Met de expertise en vakmanschap van Juwelier Jos kunt u een dergelijk sieraad samen met hem ontwerpen.

 

 

Een tatoeage in plaats van een trouwring

 

Een zeer definitieve bezegeling van jullie liefde is een tatoeage. Ook bij een tatoeage kan men denken aan een symbool dat beide partners aanspreekt. Net zoals bij een trouwring kan men kiezen voor twee dezelfde tatoeages of twee tatoeages die elkaar aanvullen. 

 

 

Symboliek in plaats van een trouwring

 

Hier zou men kunnen denken aan een object zoals bijvoorbeeld een schilderij of het planten van een boom in de tuin van jullie huis waarbij jullie toch dagelijks herinnerd worden aan jullie huwelijk. 

 

Wel een trouwring maar niet aan mijn hand?

 

U kiest misschien toch voor de trouwring maar wilt die liever niet dragen aan uw vinger? Dan kunt u kiezen om de ring na het huwelijk aan een ketting te dragen. Zo heeft u toch het klassieke van de trouwring en het moderne van het niet zichtbaar dragen van de trouwring aan uw vinger. 

 

Een trouwarmband in plaats van een trouwring

 

In sommige culturen worden trouwarmbanden uitgewisseld in plaats van een trouwring. Misschien is dat ook voor u een interessant alternatief.

Zoals u ziet zijn er vele alternatieven op de klassieke trouwring. U kunt uw fantasie de vrije loop laten om het perfecte alternatief voor uw trouwring te vinden.

 

http://juwelierjos.nl