Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Een bestelbus huren? Dat doet u zo

Het huren van een bestelwagen gebeurd vaak alleen als er levensveranderende gebeurtenissen aan zitten te komen; U verhuist naar het buitenland, Iemand vertrekt uit uw huis of u heeft uw droomhuis gevonden. Niet zo gek dus dat u wilt dat dit zo makkelijk mogelijk verloopt, de veranderingen geven al genoeg stress. Om dit te vergemakkelijken zou u een bestelbus of een personenbusje kunnen huren die kilometervrij rijden.

Voordat u een bestelbus huurt

Voordat u daadwerkelijk een bestelbus gaat huren is het handig om een paar zaken na te gaan; Wie mag er precies in rijden? Hoe duur is het huren van een bestelwagen? En mocht u een bestelwagen of een personenbusje huren, rijden deze kilometervrij? Als u hier het antwoord op weet en als u het ermee eens bent dan kunt u de afhaaldatum invullen in combinatie met hoelang u de bestelbus wilt huren, vervolgens hoort u of dit mogelijk is en krijgt u de offerte toegestuurd.

Het rijden in uw bestelbus

De dag dat u uw bestelbus nodig heeft, kunt u deze vanaf 9 uur ‘s ochtends ophalen bij Blue Rent a Car en mag u, als u alle gegevens afgegeven heeft en uw rijbewijs geregistreerd is, uw uitgekozen bestelwagen meenemen. Het huren van een bestelwagen spreekt verder eigenlijk voor zich, u rijdt er de afgesproken dagen mee rond en brengt hem netjes en tijdig terug bij deze specialisten.

Huur een bestelwagen

Nadat u de bestelwagen weer veilig terug heeft gebracht, kunt u een controle verwachten en als dit allemaal goed is, dan krijgt u uw 250 euro aan borg terug. Een bestelwagen en een personenbusje huren kan dus kilometervrij en er zullen dan ook geen extra kosten verrekend worden. Verloopt dit allemaal volgens plan, dan kunt u zeker de volgende keer weer een busje huren zonder enige problemen of gedoe.