Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Huka duofiets

Huka duofiets

Ga met z’n tweeën op pad om de omgeving te ontdekken. Door de duofiets is het eenvoudig om gezamenlijk te fietsen. Ook wanneer er één persoon wat minder goed zelfstandig kan fietsen. De fiets kan op verschillende momenten worden gebruikt. Het is mogelijk om de duofiets zowel particulier als voor uw organisatie te kopen

 

Organisatie

De duofiets is ideaal voor verschillende organisaties. De fietsen worden onder andere gebruikt bij revalidatiecentrums. Wanneer de patiënten aan het revalideren zijn, is het goed om in beweging te blijven. Zelfstandig fietsen kan voor sommigen erg lastig zijn en daarvoor biedt de duofiets de oplossing. Er kan samen worden gefietst in de mooie omgeving. Doordat de bijrijder niet mee hoeft te trappen, is de fiets toegankelijk voor vele revalidatie patiënten. Door het fietsen krijgen de patiënten meer zelfvertrouwen, waardoor ze wellicht later ook weer zelfstandig om de fiets kunnen stappen. Dit is geheel afhankelijk van de huidige situatie.

 

Particulier

Houd jij ervan om samen te gaan fietsen en de omgeving te verkennen? Maar neemt deze mogelijkheid de laatste tijd af? Dan is de duofiets hiervoor een ideale oplossing. Op deze manier kan er gezamenlijk worden gefietst. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw echtgenoot of andere mensen in jouw omgeving last hebben van een evenwichtsstoornis. Daardoor kan het onmogelijk worden om zelfstandig te fietsen. Met de duofiets kan er op deze manier toch nog samen gefietst worden. Op deze manier blijf je gezamenlijk in beweging en voel je je fitter.

 

Vergoeding

Vanuit de gemeente wordt ervoor gezorgd dat haar inwoners zelfstandig kunnen bewegen en wonen. Met een fiets blijven de inwoners in beweging. Iedere gemeente beschikt over een WMO-loket. Bij dit loket kan er informatie worden verkregen of je in aanmerking komt voor verschillende vergoedingen. In dit geval gaat het om de vergoeding voor een duofiets. Door Middel van de duofiets kan je samen met je partner of andere personen in je omgeving toch in beweging blijven.

https://www.huka.nl/