Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Zomer in je bol; transformeer de tuin!

Zomer in je bol; transformeer de tuin! 

De tuin dient voor vele als een oase van ontspanning en rust. Veel Nederlanders spenderen het grootste gedeelte van de warme dagen van de Nederlandse zomer in de tuin, genietend van de natuur. Daarnaast blijkt te tuin natuurlijk altijd een ideale plek om vrienden en familie uit te nodigen voor gezellige zomeravonden, met bijvoorbeeld een heerlijke barbecue. Nu de zon vaker schijnt is het wellicht wel tijd voor een make-over van je tuin!  Geef je buitenruimte een frisse uitstraling en maak de tuin de plek waar je het liefst komt en niet meer weg te slaan bent. Wij delen graag drie tips om jouw tuin mee op te leuken! 

 

Een buitenparadijsje met jouw eigen overkapping! 

Stel je voor: een charmante veranda of een stijlvol tuinhuisje waar je kan ontspannen van de buitenlucht. Creëer je eigen toevluchtsoord met een veranda die dienstdoet als een verlengstuk van je woonruimte (en al helemaal met een glazen schuifwand daarin verwerkt!). Maak het gezellig met heerlijke loungemeubels, hangende planten en romantische verlichting. Of ga voor een tuinhuisje, waar je kan ontspannen en lekker kan hobby’en; richt het in als knusse werkplek of als een speelparadijs voor de kids! Met een eigen buitenverblijf (groot of klein) maak je een plek waar je kan wegdromen en nóg extra kan genieten van de tuin! 

 

Breng je tuin tot leven met water

Voeg een vleugje magie toe aan je tuin met een waterpartij. Kies voor een betoverende fontein die het geluid van kabbelend water produceert, een elegante vijver met kleurrijke waterlelies en sierlijke vissen, of zelfs een mini kibbelend beekje met een zacht stromende waterval. Het rustgevende geluid van water heeft een kalmerend effect en trekt de leukst fluitende vogels aan. Je tuin krijgt in één knap een heerlijke opfrisbeurt, en jij zal er extra goed kunnen ontspannen! 

 

Betoverende hoekjes om te ontspannen

Wil je jouw tuin gewoon een beetje opleuken, maar heb je geen zin om een volledige verbouwing te ondergaan? Breng dan sfeer en gezelligheid in de tuin door betoverende hoekjes te creëren waar je kan ontspannen en genieten van het buitenleven. Denk aan zachte kussentjes en sfeervolle verlichting. Een hangmat tussen de bomen, of een zitzak op de grond! Enjoy the summer! 

 

https://uwbedrijvengids.nl/