Uw bedrijvengids
Bedrijven

Cocktails die het verschil maken

Bij een goed event horen goede drankjes en hoe kun je dat beter regelen dan in vorm van professionele cocktail catering? Waarom zelf in de weer gaan als je het ook kunt uitbesteden en tegelijk kunt genieten van barman entertainment, en niet te vergeten: absoluut geweldige cocktails! Dat wil je en daarvoor kun je terecht bij The Cocktail Agency in Amsterdam.

Wat houdt cocktail catering in?

Wanneer je cocktail catering huurt, mag je rekenen op de volgende all-in service:

  • Je eigen barman;
  • Een fraaie mobiele cocktailbar;
  • Ingrediënten zoals sterke drank, likeuren, kruiden, purees, siropen en verse sappen, het mooiste fruit voor garnering;
  • Materialen zoals glaswerk, bar gereedschappen zoals blender, shakers, strainers en ijsblokken/crushed ijs;
  • Minimaal 4 uur lang cocktail catering voor een vast tarief.

Bij The Cocktail Agency is het mogelijk om uit verschillende catering pakketten te kiezen, inclusief non-alcoholische opties. De menukaart kan variëren tussen 4 tot 8 cocktails om uit te schenken.

De man(nen) achter de bar

The Cocktail Agency wordt gedragen door cocktailshakers met een passie voor cocktails. Perfectie en luxe staan centraal in hun werk en ze maken jouw event graag memorabel door de beste, unieke cocktails te serveren aan jouw gasten. Door een cocktail barman te huren kun jij brand awareness creëren en opvallen met de heerlijkste cocktails.

Wil jij nou als bedrijf of horecagelegenheid een mooie cocktailkaart samenstellen met niet mainsteam cocktails? Dan kun je tevens bij The Cocktail Agency terecht voor persoonlijke consultancy & advies omtrent cocktailmenu’s.

Workshop met eigen recepten

En als dat nog niet genoeg was, geven ze met meer dan 12 jaar ervaring in het vak ook nog unieke cocktail workshops. Voor een bijzondere, op maat gemaakte cocktail workshop door mixoloog én wedstrijdelement met unieke cocktailrecepten kun je contact opnemen. Meer informatie vindt je op hun website.

Voor bedrijven en horeca

Deze fanatieke cocktailshakers brengen graag hun passie over op anderen. Of dit nu via spectaculaire cocktail catering met barman of een bijzondere workshop is, of middels persoonlijke consultancy of freelance managing. Deze cocktailspecialisten kunnen jou ook helpen om je bedrijf of horecagelegenheid te verrijken met een mooie ervaring of blijvende kennis. Bij interesse kun je contact opnemen via welcome@thecocktailagency.nl.