Uw bedrijvengids
Bedrijven

Een dakopstand zorgt voor meer natuurlijk daglicht in huis

Met een polyester dakopstand op ons platte dak genieten we met zijn allen van extra natuurlijk daglicht in onze woning. Dagelijks voldoende daglicht uit een natuurlijke bron is erg belangrijk voor mensen, weten wij. Daarom hebben wij gekozen voor een dakopstand. Deze hebben we gekocht bij Ropol BV. Een specialist in het verkopen van duurzame en hoogwaardige polyester producten als dakopstanden.

Wat is een dakopstand?

Een polyester dakopstand voor een plat dak is de basis waar een daglichtkoepel op bevestigd kan worden. Deze bevestiging kan in diverse vormen geproduceerd worden, zoals vierkant, rechthoekig of rond. De dakopstanden zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Belangrijk om te weten: enkel ronde dakopstanden zijn in polyester verkrijgbaar.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

De dakopstanden van Ropol BV zijn erg stabiel, bewijzen hun duurzaamheid en behouden goed hun vorm. Hierdoor kunnen ze wel tegen een stootje en gaan ze jarenlang mee. Een dakopstand hoeft dus niet vaak vervangen te worden. Als duurzaamheidsliefhebbers vinden wij dat erg fijn. Wij kopen alleen producten die goed zijn voor het milieu.

Producten van polyester kopen

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het klimaat? Wij raden dan aan om producten van polyester te kopen. Polyester biedt een hoge isolatiewaarde. Als het koud is buiten, zorgt de dakopstand ervoor dat de warmte goed wordt behouden. Aan de andere kant: als het hartje zomer is, houdt de dakopstand de warmte juist tegen.

Nog veel meer voordelen:

De montage is geen probleem, polyester hecht zich dankzij de aangebrachte weersbestendige topcoatafwerking makkelijk aan verschillende dakbedekkingen. Het materiaal heeft weinig onderhoud nodig en de daglichtkoepels van Ropol BV hebben een zelfreinigend oppervlak.

Ropol BV is een goede keuze, want ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast geven ze ook nog goed advies en zijn de installateurs erg vriendelijk.