Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een architectenbureau in Amsterdam

Wanneer je een architectenbureau in Amsterdam inhuurt kun je van alles van dat bureau verwachten. Een architect is namelijk een ontwerper die huizen ontwerpt. De architect ontwerpt niet alleen huizen, maar bijvoorbeeld ook kantoren, fabrieken of scholen. Behalve het ontwerpen doet een architect op een architectenbureau in Amsterdam nog veel meer. Een architect moet namelijk precies weten hoe het zit met de verschillende vergunningen en bovendien moet de architect ook alles precies op maat maken. Alleen op die manier kan dat ene huis of die ene school helemaal ontworpen en uiteindelijk gerealiseerd worden. Een architect heeft bovendien ook technische kennis. Ben je op zoek naar een architectenbureau in Amsterdam? Dan raden we je aan om even verder te lezen.

 

Bas Vogelpoel

Een architectenbureau in Amsterdam die alles weet van het ontwerpen van huizen of kantoren, fabrieken of scholen en alles wat daarbij komt kijken is Bas Vogelpoel. Dit architectenbureau in Amsterdam maakt unieke architectuur dat ontstaan is uit vakmanschap. Alle ontwerpen die dit bureau maakt sluiten aan bij jouw wensen, maar dragen tegelijkertijd wel het signatuur van Vogelpoel. Van dit architectenbureau in Amsterdam mag je verwachten dat ze vakkennis, ontwerpkracht en inspiratie hebben en dit reflecteren op de opdracht. Vogelpoel luistert echt naar je en je achterliggende behoeften. Op deze manier worden de mooiste ontwerpen uiteindelijk ook echt gerealiseerd.

 

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij dit architectenbureau in Amsterdam hoog in het vaandel. Heb jij dus een project wat echt gericht moet zijn op duurzaamheid? Dan zit je hier zeker weten aan het juiste adres. Vogelpoel streeft ernaar om zoveel mogelijk hernieuwbare bouwmaterialen toe te passen en de energievraag zo laag mogelijk te houden. Bovendien houdt het bureau zichzelf op de hoogte van de ontwikkelingen en worden ze regelmatig bijgepraat door de leveranciers. Ook steeft Vogelpoel naar duurzaamheid door de ontwerpen esthetisch en praktisch te maken zodat ze lang mee gaan.