Uw bedrijvengids
Bedrijven

Lockdown? Denk aan renoveren!

Het land is helaas weer in een tweede lockdown gegaan. De lockdown zorgt ervoor dat we meer en meer aan ons huis gekluisterd zitten. Bijna niemand werkt meer op kantoor, winkels zijn dicht en daarnaast moet de supermarkt zo min mogelijk bezocht worden. Doordat we veel tijd in onze woningen doorbrengen, kun je hier ook iets mee doen! Door de tijd die je extra in je woning moet spenderen nuttig te besteden, kun je bijvoorbeeld iets tijdens de lockdown bewerkstelligen waar je na de lockdown nog van kunt genieten! In deze blog geven we je twee tips om het beste van deze zware periode te maken.

Knap de keuken op

De keuken is een plek in de woning waar je iedere dag wel tijd besteed. Het is dan ook belangrijk dat je je eigen keuken ontzettend mooi vindt en dat je hier dagelijks met plezier in kunt koken. Als er ook maar iets is in je keuken waar je niet 100% tevreden over bent, dan kan dit vanwege de dagelijkse confrontatie als enorm storend worden ervaren. Gebruik de tijd die je nu extra thuis hebt dan bijvoorbeeld door dat frustratie punt te elimineren! Dit zijn vaak vervelende klusjes die in verband met tijdgebrek (jarenlang kunnen blijven liggen. Maak dan ook gebruik van deze periode door dit soort klusjes aan te pakken!

Renoveer de trap

De trap is een locatie in de woning die je van verdieping doet wisselen. De trap is een van de enige plekken in het huis die over zo’n groot hoogteverschil verspreid zit. Het is dan ook belangrijk dat je je veilig voelt op je eigen trap. Als er bijvoorbeeld wat plinten los zitten of er barsten in het laminaat zitten, dan is het misschien eens verstandig om een traprenovatie uit te voeren. Dit is over het algemeen geen gemakkelijk werk dat je zelf kunt uitvoeren. Schakel dan ook een traprenovatie bedrijf in! Als je bijvoorbeeld woonzaam bent in Groningen, kun je zo een geschikt bedrijf vinden middels de volgende zoekopdracht in de telefoongids of in Google: “Traprenovatie Groningen”. Ditzelfde geldt overigens als je woonzaam bent in Friesland met de zoekopdracht: “Traprenovatie Friesland” en voor iedere andere provincie waarin je woonzaam zou kunnen zijn!