Uw bedrijvengids
Bedrijven

Mijn oude gouden sieraden verkopen

Ik heb gouden sieraden die van mijn oma zijn geweest, maar ik niet meer zo mooi vind. Mijn oma leeft niet meer, dus ik kan haar niet vragen wat ze ervan vindt dat ik ze verkoop. Ik weet echter wel zeker dat ze het goed vindt. Ze zei namelijk altijd dat ik gewoon moet doen wat ik mooi vind en waar ik blij van word. En dat is het verkopen van mijn ringen.

Ik woon op kamers in de omgeving van het centrum van Arnhem, dus ging ik op zoek naar een juwelier in Arnhem centrum die mij contant geld geeft voor het oude goud van mijn oma. Die zoektocht in de buurt was vrij kort en eindigde bij Noer Juwelier aan de Koningstraat.

Professionele goud inkoop

Maar hoe werkt deze goudinkoop in Arnhem Centrum precies? En waarom ben ik naar deze juwelier gegaan? Daar vertel ik graag meer over. Bij deze juwelier krijg ik namelijk meer voor mijn geld dan bij een andere juwelier. Ik krijg er meer geld voor omdat deze juwelier de goudverwerking helemaal in eigen beheer heeft.

Daardoor besparen zij veel kosten en daar pluk ik de vruchten van Ik heb de hoogst mogelijke prijs gekregen voor het goud van mijn oma. Van dat geld heb ik een hele mooie ring uitgezocht!

De prachtigste sieraden

Wat ik niet wist, is dat deze juwelier echt over een uitgebreid aanbod over de meest mooie sieraden beschikt! Ik heb echt zo onwijs veel mooie sieraden gezien. Denk hierbij aan sieraden als mooi kettingen, oorbellen, horloges, verlovingsringen en trouwringen.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een horloge, zodat ik altijd aan mijn oma denk zodra ik op mijn horloge kijk. Mooi idee, toch? Ik raad iedereen zeker aan om eens langs te komen en het assortiment te bekijken. Of om goud te verkopen, natuurlijk. Noer Juwelier in het centrum van mijn woonplaats is echt een ontzettende aanrader. Bovendien zijn de medewerkers ook nog eens ontzettend aardig!

http://www.noerjuwelier.nl/